Hayvan hırsızları kıskıvrak yakalandı

Süleymanpaşa'nın Bıyıkali Mahallesi'nde bir ahırdan küçükbaş hayvan çalan Ş.Ç., ile Y.D., güvenlik kameralarına takıldı. Güvenlik kameralarını fark edemeyen S.Ç. ile Y.D., jand

Süleymanpaşa 26.07.2017 20:55:00 0
Hayvan hırsızları kıskıvrak yakalandı

OLAYI GÜVENLİK KAMERASI AN BEAN GÖRÜNTÜLEDİ

 

Süleymanpaşa’nın Bıyıkali Mahallesi'nde Kadir A.'nın ahırına giren Ş.Ç., ile Y.D., ahırda bulunan 6 küçükbaş hayvanı çaldı. Fakat Kadir A. Çoktan hırsızlığa karşı önlemini alarak ahıra güvenlik kamerası taktırmıştı. Hırsızlığın ardından hayvanların sahibi Kadir A., ahırdaki güvenlik kamera kayıtlarını incelediğinde hırsızların görüntülendiğini görüp, durumu jandarmaya bildirdi. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamerasından hırsızların Ş.Ç., ile Y.D., olduğunu ve Çorlu'da Hıdırağa Mahallesi'nde oturduklarını belirledi. Şüphelilerin adreslerine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri hayvanları çalan iki kişiyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

 

CEZAEVİNE KONULDU

 

Jandarmanın yaptığı soruşturmada Ş.Ç., iye Y.D.'nin Tekirdağ başta olmak üzere bazı il ve ilçelerde de hayvan hırsızlığı olaylarına karıştığı belirlendi. Jandarmadaki soruşturmalarının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler S.Ç., ile Y.D., tutuklanıp Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne konuldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10