Konferansa katılamayan İnönü'yü Eşkinat makamında ağırladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü makamında ağırladı.

Süleymanpaşa 26.07.2017 20:56:00 0
Konferansa katılamayan İnönü

Lozan Barış Antlaşması’nın 94’üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen “94. Yıl Dönümünde Lozan Hakkındaki Gerçekler” konferansına katılmak için Tekirdağ’a gelen ancak acilen Ankara’ya gitmek zorunda olduğu için konferansa katılamayan İnönü’yü Tarihi Belediye Binası’nda misafir eden Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

PROJELERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

 

Eşkinat ve İnönü, Tarihi Belediye Binası’nda Nazım Hikmet’in yol arkadaşlarından Ressam İbrahim Balaban’ın eserlerinin sergilendiği resim sergisini ziyaret etti. Konferansa iştirak etmek üzere Tekirdağ’da bulunan İnönü Vakfı Temsilcisi Cemil Yıldız ve Konuşmacı Yrd. Doç. Dr. Deniz Tansi de Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye eşlik ederken, Başkan Eşkinat ziyaretçilere Süleymanpaşa Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri ile bilgi verdi.

 

MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye Süleymanpaşa Belediyesi Yayınları tarafından yayınlanan Rodosçuk ve Basında Atatürk kitapları ile 4. Plastik Sanatlar Çalıştayı’nda yer alan ressamlardan birinin yaptığı tabloyu hediye eden Başkan Ekrem Eşkinat, İnönü’yü diğer misafirleri Süleymanpaşa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnönü ise Lozan Hakkındaki Gerçekler konferansına katılamamaktan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, misafirperverliği için Eşkinat’a teşekkür etti.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10