Sertifikalarını düzenlenen törenle teslim aldılar

Genç MÜSİAD Tekirdağ'ın organize ettiği, Trakya Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğinde gerçekleşen eğitim seminerinde, 24 genç girişimciye eğitim verildi.

Tekirdağ 26.07.2017 20:58:00 0
Sertifikalarını düzenlenen törenle teslim aldılar

8-11 Mayıs tarihleri arasında verilen eğitimi başarıyla tamamlayan 24 genç girişimci adayına, sertifikaları düzenlenen törenle teslim edildi.

 

Tekirdağ MÜSİAD binası konferans salonunda gerçekleşen törende Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Tolga Erkan, Tekirdağ MÜSİAD Başkanı Muzaffer Arslan, Genç MÜSİAD Başkanı Burak Gül, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve kursiyerler hazır bulundu.

 

‘’ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ’’

 

Tören öncesi bir açıklama yapan TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;’’ Çorlu’nun, Tekirdağ’ın, Trakya’nın gelişmesi için gönül vermiş ve bu kapsamda kursa katılarak sertifika almaya hak kazanan girişimci kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum. İnşallah gençlerimiz sayesinde ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacağız. Girişimci demek kendi alanında farklı şeyler ortaya koyabilen kişi demek. Temennimiz işletme kuracak gençlerimizin ticarete bilinçli şekilde atılması ve uzun vadede işletmelerini faal halde ayakta tutabilmeleri ve başarılı olmalarıdır. Bizler Kalkınma Ajansı olarak bölgemizin kalkınması için tüm enstrümanları kullanmaya çalışıyoruz. Bölgemizin kalkınması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız’’ diye konuştu. Konuşmaların ardından “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifikası almaya hak kazanan genç girişimci adaylarına sertifikaları Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından takdim edildi. Tören toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10