Çerkezköy bir kolejle daha buluşuyor

Türkiye'nin başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Doğa Koleji, Lüleburgaz'ın ardından ikinci kampüsünü Çerkezköy'e açıyor.

Çerkezköy 26.07.2017 21:04:00 0
Çerkezköy bir kolejle daha buluşuyor

Önceki gün Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret eden Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü Mali İşler Yöneticisi Arzu Akdeniz, Çerkezköy Halkla İlişkiler Yönetcisi Ali Berk Peker ve Halkla İlişkiler personeli Simge Topal ve Hasan Erol kolejin 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Çerkezköy’de eğitim-öğretime başlayacağını kaydetti.

 

32 DERSLİKLİ OLACAK

 

Doğa Koleji’nin 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Çerkezköy’de eğitim-öğretime başlayacağı müjdesini veren yetkililer okulun 32 derslikli olacağını kaydederek “ Çerkezköy Doğa Koleji Anaokulu altı derslikli, ilkokulu 8 derslikli, ortaokulu 8 derslikli, Anadolu Lisesi 10 derslikli olarak planlanmıştır.

 

Toplamda diğer alanlarımızla birlikte laboratuarlarımız, sanat sokağımız, kodlama ve robotik atölyemiz, kodlama ve bilişim teknolojileri atölyemiz, maker atölyemiz, görsel sanatlar, müzik,  bale, satranç ve  drama atölyemiz bulunmaktadır. Çerkezköy kampüsümüzde kapalı yüzme havuzumuz, 450 kişilik konferans salonumuz, ekoloji evimiz , kapalı spor salonumuz, bahçemizde açık hava oyun alanlarımız yer alır. 450 kişilik yemekhanemiz ile birlikte yaklaşık olarak  10 bin metrekarelik kapalı alana sahip okulumuzu 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

BASIN İLE BULUŞACAKLAR

 

Okulun nereye yapılacağı ve öğrencilere sağlayacağı imkanları yakın bir zamanda yapacakları toplantı ile Çerkezköy’de ki basın mensuplarını bilgilendireceklerini kaydeden yetkililer “ Kurumumuzun bilinen eğitim kalitesini, Çerkezköy çocuklarımıza taşıyan bu kampüsümüzde anaokulundan itibaren yabancı dil öğrenmeye başlayan öğrencilerimiz, ilköğretim seviyesinde ikinci yabancı dilde de ustalaşmaya başlıyor.  Geniş sosyal alanları, kapalı ve açık spor salonları, yüzme havuzu, ekoloji bahçesi ile bir okuldan fazlasını sunan Çerkezköy Kampüsü, modern eğitim tekniklerini kullanarak ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Anadolu’da kurumumuza olan  güven ve ilgi oldukça büyük. Akademik alandaki başarılarımız, Doğa’ya özgü geliştirdiğimiz eğitim modelleri, yabancı dil eğitim, Doğa’nın 3S’i (sanat, spor, sosyal faaliyet) ve elbette profesyonel eğitim kadromuz tercih edilme sebeplerimizin en başında gelmektedir” ifadeleri yer aldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10