Ödül töreni gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen Tipografik Logo Yarışması'nın ödül töreni, dün Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çorlu 28.07.2017 21:05:00 0
Ödül töreni gerçekleştirildi

Kentin marka değerini arttıracak, akılda kalıcı, işlevsel kullanıma imkân sağlayacak bir şekilde Çorlu isminin tipografik logo olarak tasarlanıp oluşturulması amacıyla düzenlenen “Çorlu İsmi Ulusal Tipografik Logo Yarışması”nın ödül töreni Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. Ödül törenine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya ile Oktay Çolpan, Belediye Meclis Üyeleri Hülya Perin, Cihan Kaygusuzoğlu ile İskender Coşkun, yarışmada birinci olan yarışmacı Ahmet Ünsal, ikinci olan yarışmacı Turan Özkurt, Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vildan Perçinoğlu ile belediye personeli katıldı.

 

VERDİKLERİ EMEKTEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ödül töreninde katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Başkan Baysan, düzenlenen yarışmadan ve kazanan eserlerden memnuniyet duyduğunu ifade ederek başta dereceye giren yarışmacılar olmak üzere yarışmaya katılan tüm tasarımcılara verdiği emeklerden ötürü teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışmada birinci olan Ahmet Ünsal’a temsili çeki Başkan Baysan takdim etti ve yarışmacıya tebriklerini iletti. İkincilik ödülü kazanan Turan Özkurt’a temsili çeki Hülya Perin tarafından takdim edildi. “Çorlu İsmi Ulusal Tipografik Logo Yarışması” ödül töreni, çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10