Bektaş Berk Kapaklıspor'a imzayı attı

Geçen sezon İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Yeşilköyspor'dan ayrılan başarılı futbolcu Bektaş Berk'in yeni takımı belli oldu. Bektaş Berk bu sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligde Å

31.07.2017 20:29:00 0
Bektaş Berk Kapaklıspor

GEÇEN SEZON YEŞİLKÖYSPOR’DA TOP KOŞTURDU

 

Ön libero, stoper ve sağ bek pozisyonlarında rahatlıkla oynayabilen çok yönlü genç futbolcu Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor’a transfer oldu. Henüz 19 yaşındayken 2012-2013 sezonunda Bağcılarspor’un Bölgesel Amatör Lig’e yükseldiği sezon oynadıkları 38 maçın tamamında görev alıp 7 gol atan başarılı futbolcu bir yıl sonra da Bölgesel Amatör Ligde de 18 maçta görev alıp 1 gol kaydetmişti. Oynadığı her bölgede bitmek bilmeyen enerjisi ile bilinen genç futbolcu Bağcılarspor’daki başarılı futbolu ile dikkat çekmiş ertesi sezon Alibeyköyspor formasını giymişti. Sonrasında transfer dönemi bitmeden BAL takımı Kuştepespor’a transfer olan Bektaş Berk sezonu burada tamamlamıştı. Bir sonraki sezonda Hasköyspor’a transfer olan Berk Hasköyspor’da 6 maç oynadıktan sonra Çorlu Gençlerbirliğispor’a transfer olmuştu. Sözleşmesi sona eren oyuncu Alibeyköyspor’a dönerken, bir sezon sonra tekrar eski takımı Çorlu Gençlerbirliğispor’a transfer oldu. 1 Ağustos 1993′te Bağcılar’da doğan oyuncu geçen sezon ise ligi Yeşilköyspor’da tamamladı. Oynadığı takımlarda efendi ve uyumlu kişiliği ile takdir toplayan genç futbolcu bu sezon Alibeyköyspor’un Kartal Belediyespor ile oynadığı ve Kartal Belediyesporlu Akın Günel’in sakatlanması sonrasında rakibini kucağında taşıyarak saha kenarına kadar getirmesi ile önemli bir fair play örneği sergilemiş, taraflı tarafsız herkesten alkış almıştı.

 

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK”

 

Önceki gün kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde tecrübeli oyuncu kendisini Kapaklıspor’lu yapan imzayı attı. İmza töreninde konuşma gerçekleştiren Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Dış transfer çalışmalarımızı teknik heyetimizin raporu doğrultusunda sürdürüyoruz. Bu sezon takımımıza büyük güç katacağını düşündüğümüz tecrübeli oyuncu Bektaş Berk Kapaklıspor formasını terletecek. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“GURUR DUYUYORUM”

 

Kapaklıspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden Bektaş Berk “ Bu sezon Süper Amatör Ligde şampiyonluğa oynayacak Kapaklıspor’a transfer olduğum için mutluyum. İddialı bir takımın parçası olmaktan da gurur duyuyorum. Bu sezon takım arkadaşlarımız ile birlikte iyi bir takım olarak Kapaklıspor’u şampiyon yapmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10