Yüksel vatandaşlarla bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşlarla bir araya geldi. Ergene'deki mahalle gezilerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Yüksel, talepleri değerlendireceğini ifade etti.

Ergene 1.08.2017 21:20:00 0
Yüksel vatandaşlarla bir araya geldi

‘’ERGENEYİ MODERN HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

 

Ergene’yi daha modern ve yaşanabilir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Yüksel, mesai bitiminde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Mesai gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak ziyaret gerçekleştirdiğini ve vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm getirmek istediğini belirten Belediye Başkanı Yüksel, mahallelerde var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini ifade etti.

 

‘’VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’’

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Ergene ilçesindeki tüm mahalleleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, ziyaretlerle vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeyi görev edindik. Mahallelerdeki problemleri, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyip sorunlara çözüm üreterek halkımızın taleplerine cevap bulmaya çalışıyoruz’ dedi. Yüksel, ayrıca ‘Ziyaretlerimiz esnasında yeni projelerimizi halkımıza anlatarak mahallelerde yaşam kalitesini yükseltmenin garantisini veriyoruz. Bize inanan ve güvenen halkımızla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin mutluluğuyla hizmetimize tüm hızıyla devam edeceğiz’ dedi.

 

‘’VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ İLETTİLER’’

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki akşam mesai programında Yeşiltepe Mahallesinde hayata geçirilen Masal Parkında vatandaşlarla bir araya geldi. Parkta oynayan çocuklarla da uzun süre oyun oynayıp, onlarla ilgilenen Yüksel, çocuklara dondurma ikram etti. Ardından Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyarette asker adaylarına hayırlı tezkereler dileyerek, hediyelerini takdim etti. Mahalle sakinleri Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e memnuniyetlerini iletti.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10