Yeni yerinde hizmete başladı

Çorlu'da Pazartesi günleri kurulan semt pazarı, Çorlu Belediye Meclisi'nin aldığı kararla geçici olarak Cumhuriyet Parkı otopark alanı ile Çobançeşme Mahallesi Güldalı Sokak'ta kurulmaya baş

Çorlu 1.08.2017 21:25:00 0
Yeni yerinde hizmete başladı

Pazartesi günü yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Pazartesi Pazarı’nda, yeni yerini bilmeyen vatandaşlar olması dolayısıyla yoğunluk yaşanmadı.

 

KURA İLE BELİRLENDİ

 

TREDAŞ tarafından havai elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmaları, telekomünikasyon şirketlerinin telefon ve fiber internet hatlarını yenileme çalışmalarının yanı sıra, Çorlu Belediyesi tarafından yürütülecek kaldırım ve asfalt planlaması kapsamında Reşadiye Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde kurulan pazartesi pazarı alanında yer değişikliğine gidilmişti. Ve yapılan kura ile birlikte Çorlu’da Pazartesi kurulan Semt Pazarı’nın yeni yeri Cumhuriyet Parkı otopark alanı ile Çobançeşme Mahallesi Güldalı Sokak olarak belirlendi. Kura çekimi sonrasında 106 giyim, 151 sebze ve meyve, 6 balıkçı ve 1 tavukçu tezgahı yeni pazar yerinde kurularak hizmete başladı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10