1911 Çerkezköyspor'dan kaynaşma yemeği

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor yönetimi yeni sezon öncesi futbolcular ve teknik heyet ile tanışma ve kaynaşma yemeğinde buluştu.

2.08.2017 21:31:00 0
1911 Çerkezköyspor

“HEDEFİMİZ ÜÇÜNCÜ LİG”

 

Mekan Cafe Bistro’da önceki akşam düzenlenen yemeğe 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem, eski kulüp başkanı Murat Narçın, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular katıldı. Yemekte konuşma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem “ Yeni sezon öncesi bu akşam tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlemek istedik. Futbolcularımız ve yeni teknik heyetimiz ile birlikte inşallah hedeflediğimiz 3.lig için başarılar elde ederiz. Yeni gelen futbolcular ve yeni bir yönetim var. Takımımız top başı yaptı ve eminim ki kısa sürede futbolcu arkadaşlarımız kaynaşacaklar. Çerkezköylülerin takıma sahip çıkması ile birlikte başarıda gelecektir. Hedefimiz Çerkezköy’ün takımı olmak ve Çerkezköylülerin bize sahip çıkacağı başarılar elde etmektir. Kentin takıma sahip çıkması başarıyı kendiliğinden getirecektir. Burada bir kere daha takımı Bölgesel Amatör Lige çıkaran yönetime ve hocalarına, futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

“OYUNCULAR KENDİLERİNİ TANITTILAR”

 

Erem “ İyi bir ekip olduğumuza sonuna kadar inanıyorum. Başarıya aç olan bu kulübe ise sonuna kadar güveniyorum. Transferlerimiz ise devam edecek. Futbol şansının da yanımızda olmasını diliyorum. Kura çekimi de çok önemli” açıklamasında bulundu. Erem’in konuşmasının ardından takıma yeni katılan oyuncular kendilerini tanıttı.

 

KOMBİNE KARTI TANITTI

 

Yemekte konuşan 1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu Sebahattin Çolakoğlu, takıma destek amaçlı çıkarttıkları kombine kartı basın mensuplarına ve yemeğe katılan yöneticilere tanıttı. Çolakoğlu “ Kulübe katkı amaçlı ve aynı zamanda sembolik bir kart. Daha önceki senelerde böyle bir uygulama yapılmamıştı. Bunu bu sene itibariyle faaliyete geçirdik.  Bu kart sayesinde ulaşabildiğimiz yere kadar ulaşacağız. O sene bu sene hep birlikte 3.Lige sloganının yer aldığı 1911 Kombine Kart’ı almaya davet ediyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10