Polisten tek tokatlık cevap

Son zamanlarda gençleri ölüm batağına sürükleyen uyuşturucu madde bonzai kullanan bir gencin kullandığı araç kontrolden çıkınca ağaca çarptı.

Çerkezköy 4.08.2017 21:16:00 0
Polisten tek tokatlık cevap

Olay yerinde hareketlerinden şüphelenilen şahsın aracında yapılan aramada ise üç adet kullanıma hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.  Polise işlem yapmaması için yalvaran gence polis memurunun ders niteliğindeki sözleri adeta tokat gibi gencin yüzüne çarptı.

 

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

 

Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi kümeevler mevkiinden seyir halinde ilerleyen 59 UJ 938 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol üzerinde bulunan ağaca daldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kazaya karışan ve ehliyetini vermekte direnen Veysel B’nin hareketlerinden şüphelendi. Şahsın uyuşturucu aldığı ihtimali üzerine araç içinde inceleme yapan ekipler torpidoda üç adet içime hazır uyuşturucu madde ele geçirdi.

 

POLİSTEN TOKAT GİBİ CEVAP

 

Arama sonrası uyuşturucu maddeler ile yakalanan genç yarı baygın halde emniyet güçlerine işlem yapmamaları konusunda dakikalarca yalvardı. Uzun süre polis ekiplerine zor anlar yaşatan Veysel B’ye polisten tokat gibi cevap gecikmedi. Ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de kullanımı yaygınlaşan uyuşturucu madde bonzaiye karşı tüm ülkede ki gençlere ders niteliğinde sözler sarf eden polis memuru “ Bana neden yalvarıyorsun. Bunun babalığı olmaz. Sen bu işi yaparken ilk önce kendinden sonra çocuklarından utanacaksın” dedi. Polisin bu sözleri karşısında çaresiz kalan Veysel B. adeta uyuşturucunun tesirinden kurtulurken, yaptıkları karşısında pişman olduğunu dile getirdi. Gözaltına alınan şahıs ise polis ekipleri tarafından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Haber / Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10