''Vekaletle kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz''

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, düzenlediği basın toplantısında yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vekalet kurban çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. Aşut

Çerkezköy 6.08.2017 18:58:00 0

‘’HAYIRSEVERLERİMİZİ KAMPANYAMIZA KATILMAYA BEKLİYORUZ’’

 

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut açıklamasında şunları söyledi. Aşut;“Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında bulunan ihtiyaç sahiplerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Türk Kızılay’ı, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban etlerini binlerce mazlumun sofrasına ulaştıracak. Türk Kızılay’ı ihtiyaç sahipleri sadece kurban döneminde değil, yıl boyu ete kavuşturacak. ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’na bu yıl daha çok vatandaşın katılım göstereceğine inanıyoruz. Vekaletle Kurban kesme Kampanya kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerindeki hayırseverlerimizi kampanyamıza katılmalarını bekliyoruz” dedi.

 

ETLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

 

Türk Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut şöyle devam etti, “Vekaletle kurumumuz kanalıyla kurban kestirecek olan vatandaşlarımızın şunu özellikle bilmelerini istiyorum. Her kesilen kurban etinin kurumumuz tarafından ihtiyaç sahiplerine, hijyenik ortamlarda hazırlanarak kavurma yapılıp ulaştırılıyor. Kurban Bayramı öncesinde Kızılay’ımızın vekaletle kurban kesimi’ kampanyasında kurban kesimi yaptıracak hayırseverlerimizin vekaletle kestirdikleri kurbanların etleri, Kızılay’ımız aracılığı ile hem yurt içinde hem de yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine, en sağlıklı şekilde ulaştırılmaktadır. Bugüne kadar kurumumuzda vekaletle kurban kestirmemiş ve kestirmek isteyen ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi’nin Çerkezköy Belediye Hizmet binası 3. Katındaki şubemize gelsinler” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10