Mandalı uyardı!

Kapaklı Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırım işgalleri yapan işletmelere karşı denetim gerçekleştirdi.

Kapaklı 7.08.2017 20:41:00 0
Mandalı uyardı!

 Denetimleri sıklaştıran zabıta ekipleri, kaldırım işgaline karşı esnafları sert bir şekilde uyardı. Konu hakkında açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da kaldırım işgaline kesinlikle izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

 

Pınarbulvarı başta olmak üzere diğer caddelerde kaldırımları işgal eden işletmelere uyarılarda bulunan Belediye Zabıta ekipleri, işletmelerle birebir görüşüp, kaldırım işgaline son verilmesi yönünde uyarılarda bulundu. Uyarılara uymayan işletmelere, daha sonra gerçekleştirilen denetimlerle birlikte kaldırım işgali sonlandırıldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı denetimlerin genişleyerek devam edeceğini ve kanuna uymayan işletmelere kabahatler kanunu kapsamında cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

 

KESİNLİKLE TAVİZ YOK!

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kaldırım işgaline karşı sıkı bir denetim uygulamaya devam edeceklerini ifade ederek, bu konuda esnaflarında duyarlı davranması gerektiğini kaydetti. Kaldırımların vatandaşın ortak kullanım alanı olduğunu hatırlatan Başkan Mandalı kaldırım işgaline izin vermeyeceklerini belirterek, “İşgal konusunda yoğun şikayetler alıyoruz. Alış veriş eden vatandaşlarımız kaldırımları kullanması gerekirken, işgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyorlar. Kaldırım işgali konusunda denetimleri daha da sıklaştıracağız, uyarılara rağmen işgale devam eden esnaflarımıza kabahatler kanunu kapsamında cezai işlem uygulamaya devam edeceğiz, esnaflarımızın kaldırımları işgale etmeyerek bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Daha modern bir Kapaklı için kaldırım işgaline hep birlikte son vermeliyiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10