Piknik Alanı yenileme çalışmaları sürüyor

Kızılpınar Mahallesi'nde bulunan, birçok piknik ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Kocameşe Piknik Alanı modernize çalışmaları devam ediyor.

Çerkezköy 7.08.2017 20:43:00 0
Piknik Alanı yenileme çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan modernize çalışmaları kapsamında piknik alanına, 2 adet çeşmenin yanı sıra, tuvalet de yapıldığı belirtildi.

 

‘’GAZİNO VE WC YAPIMINDA SONA GELİNDİ’’

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından, Kızılpınar Mahallesi’nde halk arasında Kocameşe Piknik Alanı olarak bilinen Karatepe C Tipi Mesire Alanı’nda başlatılan modernizasyon çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Burada öncelikle çeşitli amaçlarda kullanılmak üzere beton kaplama etkinlik alanı oluşturduk. Ardından ahşap kır gazinosu ve ahşap WC yapım çalışmalarına başladık. Gazinomuz ve WC’lerin yapımında sona gelindi” dedi.

 

‘’MODERN YÜZÜ İLE HALKIN HİZMETİNDE OLACAK’’

 

Kocameşe Piknik Alanı’nda aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekleyen Akay, “Kocameşe Piknik Alanımızda ayrıca 2 adet çeşme yapıldı. Beton piknik masaları yerleştirildi. Alanın çeşitli noktalarına çöp konteynerleri konuldu. Ekiplerimiz çalışmalarını hızla sürdürüyor. Piknik masalarımızın etrafına barbeküler konulacak. Tüm çalışmaları en kısa zamanda tamamlayarak, Kocameşe Piknik Alanımızı modern yeni yüzü ile bölge halkımızın kullanımına kazandırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10