Dört gün sürecek festival'de Hayrabolulular eğlenceye doyacak

Hayrabolu'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 27.'si gerçekleştirilecek olan 'Ayçiçek Festivali' bugün başlıyor. Dört gün sürecek olan festivalde birbirinden renkli gösteri

Hayrabolu 9.08.2017 20:09:00 0
Dört gün sürecek festival

İLK GÜNÜN KONUĞU SİMGE SAĞIN

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 27.’si gerçekleştirilecek olan Ayçiçeği Festivali’nde toplu sünnet ve nikah törenleri, yarışmalar, paneller, motokros yarışlarının yanı sıra Simge Sağın, Koray Avcı, Gülben Ergen gibi birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Tekirdağlıların ve Hayraboluluların eğlenceye doyacağı festival programı da belli oldu. Bugün saat 18.00’de düzenlenecek olan açılış töreni sonrasında kortej yürüyüşü yapılacak ve festival alanının açılışı gerçekleştirilecek. Ardından dans gösterilerinin yapılacağı festival alanında, bando gösterilerinden sonra Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Simge Sağın ve Sevtuğ Kasapbaşoğlu sevilen şarkılarla Hayraboluluların kulaklarının pasını silecek.

 

KORAY AVCI KULAKLARIN PASINI SİLECEK

 

Festivalin ikinci gününde toplu sünnet ve nikah törenlerinin ardından saat 15.00’de hasat bayramı yapılacak ve Prof. Dr. Hüseyin Bağcı tarafından söyleşi gerçekleştirilecek. Daha sonra çocuklar tarafından sahnelenecek olan ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ oyununun ardından, son dönemlerde Türkiye’nin parlayan yıldız sanatçısı Koray Avcı, festivale katılan Hayrabolululara konser verecek.

 

DOLU DOLU ÜÇ GÜNÜN KAPANIŞI GÜLBEN ERGEN’LE OLACAK

 

Üçüncü gün panel ve fotoğraf sergisiyle başlayacak. Ardından ünlü şeflerin katılımı ile yemek yarışması düzenlenecek. Sonrasında ise futbol karşılaşması ve havacılık kulübünün gösterileri ile heyecan doruğa çıkacak. Gösterilerin hemen ardından Özge Merit ve Esra Sezer konser verecek. Üçüncü gün de kapanış, Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Gülben Ergen’le olacak. 2017’de çıkardığı ‘Esasen’ adlı tekli single albümüyle sevenlerinin gönlünde bir kez daha taht kuran Gülben Ergen, festival alanını dolduran kalabalığa muhteşem bir gece yaşatacak. Dördüncü günde ise Avcılık ve Atıcılık Derneği işbirliği ile düzenlenecek olan gösterilerin ardından, motokros yarışları ile Hayrabolulular heyecanı en üst seviyede yaşayacak. Kapanış ise Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü’nün yamaç paraşütü gösterisi ile olacak. 4 gün boyunca sürecek olan festivalde muhteşem bir hafta Hayraboluluları bekliyor.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10