Her gün farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. 11 ilçe ile ayrı ayrı ilgilenerek, çalışmaları yerinde inceleyen Albayrak dün de Saray'da yapÄ?

Tekirdağ 9.08.2017 20:15:00 0
Her gün farklı bir ilçeyi ziyaret ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Her gün farklı bir ilçede yapımı devam eden veya tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek, tespitlerde bulunan Albayrak dün de Saray’ı ziyaret etti. "11 İlçeye 11 Okul" Projesi kapsamında Saray'da yapılmakta olan Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunan Albayrak, İncelemelerin ardından vatandaşlarla buluştu.

 

DİLEK VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

 

Başkan Kadir Albayrak, yapımı devam eden 40 derslikli Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerin ardından Küçükyoncalı ve Güngörmez Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesinin hem Saray hem de Tekirdağ genelindeki çalışmaları hakkında bilgi vererek vatandaşlardan gelen dilek ve önerileri dinledi.

 

ÇALIŞMALARDAN SONRA KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

 

Çalışmaları inceledikten sonra vatandaşlarla bir süre sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Saray Kaymakamı Alp Aslan'ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Kadir Albayrak, misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Alp Aslan'a teşekkür etti. Kaymakam Aslan ise, Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

NAZMİ ÇOBAN’LA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Kaymakam Aslan’ı ziyaret ettikten sonra Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı makamında ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Saray'da gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak ve Başkan Nazmi Çoban Saray esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10