Milletvekili Akgün'den Çerkezköy çıkartması

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte Çerkezköy'e gelerek partililer ile birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi, Çerkezköy Ağız Diş Sağlığı Merk

Çerkezköy 11.08.2017 20:54:00 0
Milletvekili Akgün

DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Dün sabah saatlerinde İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte Çerkezköy’e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün İlçe Teşkilatına geçerek partililer ile birlikte değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesini ziyaret eden AK Partili heyet Hastane Başhekimi Op.Dr. Ömer Kaya Ünal, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Cengiz Kalkan’dan hastane hakkında bilgiler aldı. Hastanede vatandaşlarla da sohbet eden Akgün, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 

İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Çerkezköy Devlet Hastanesinden ayrılan Metin Akgün ve beraberindeki partililer daha sonra Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı merkezini ziyaret edip incelemelerde bulundu. Hastane çalışanları ve vatandaşlarla sohbet eden Akgün vatandaşların burada istek ve taleplerini de dinledi. Metin Akgün daha sonra ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret ederek ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sanayicilerin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10