Kulüp Başkanı ile Belediye Başkan Yardımcısı birbirine girdi

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ve Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak arasında yaşanan kavga olayı dün Çerkezköy'de gündem oluşturd

Çerkezköy 14.08.2017 11:33:00 0
Kulüp Başkanı ile Belediye Başkan Yardımcısı birbirine girdi

Yaşanan olayda Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak kendisinin darp edildiğini belirterek polise şikayette bulunurken, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ise Çerkezköy Haber’e yaptığı özel açıklamada Kavlak’ın kendi ismini kullanarak bazı kişileri dolandırdığını ve bu davranışının yanlış olduğunu kendisine izah etmek amacıyla konuşmaya gittiğini fakat Kavlak’ın iddia ettiği gibi olayda herhangi bir darp konusunun yaşanmadığını dile getirdi.

 

OLAY YARGIYA İNTİKAL ETTİ

 

Dün sabah saatlerinde Malkoçoğlu Caddesinde bulunan bir kafeteryada yaşanan olayda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak arasında tartışma meydana geldi. Tartışma sonrası Kavlak Çerkezköy Devlet Hastanesinden darp raporu alarak Bayram’dan şikayetçi oldu. Çerkezköy Gazi Polis Karakolundan çıkarken basın mensuplarına açıklamada bulunan Kavlak; “Bugün sabah saat 09.00 gibi pastanede kahvaltı yapıyordum. Beni Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram’ın şoförü arayarak nerede olduğumu sordu. Bende kendisine Çerkezköy Adliyesi yanında bulunan mekanda kahvaltı yaptığımı söyledim. Konuşmadan 10 dakika sonra ise Enver Bayram mekana gelerek sandalyeyi tutup bana savurdu. Yaşanan olayda işletme sahipleri araya girerek kavgayı ayırdı. Daha sonra mekandan ayrılırken ‘Çerkezköy ikimize dar gelecek’ diyerek hakaretler savurdu. Benim sosyal medya hesabımdan yaptığım paylaşımlar nedeniyle Enver Bayram beni darp etti. Bu olay bu saatten sonra yargıya intikal etti” dedi.

 

“BU ARKADAŞIMIZIN DOSYASI KABARIK”

 

Yaşanan talihsiz olayla ilgili Çerkezköy Haber’e açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram; “Önceki gün işe geldiğimde yaşlı bir adamın makamımda oturduğunu gördüm. Bu amca çocuklarıyla birlikte derneğe de giderek benim kendisini kandırdığımı söylemiş. Kendisine sizin aradığınız Dernek başkanı ben miyim dedim. Benim olmadığı ve Musa Kavlak’ın kendisinden yer kiraladığını söyleyerek altı ay boyunca kirasını ödemediğini ifade etti. Çerkezköy’de Musa Kavlak ile ilgili buna benzer birçok vaka vardır. Bu arkadaşımızın dosyası kabarık olduğu için her gittiğimiz yerde bunun vakaları ile karşılaşıyoruz” diye konuştu.

 

“BANA EL KOL HAREKETİ YAPTI”

 

Bayram; “Bu yaşanan olayın ardından Musa Kavlak sağda solda konuşarak borcunun olmadığını ve bizim yalan konuştuğumuzu anlatmış. Bende numarası yok ve telefonumda da engelli olduğu için şoförüme arattırdım. Telefonda arattığımda kendisinin Adliye tarafında bir cafede kahvaltı yaptığını öğrendim. Yanına gidip bu olayla ilgili konuşacaktım. Şoförüm bile onun yanına neden gittiğimi bilmiyordu. Yanına gittiğimde bana el kol harekete yaptı. Ben ise kendisine neden biz seninle düzgün konuşamıyoruz dedim. Olayda bahsedildiği gibi sandalye vurmadım ve oradakiler de koltuk. Kendisi ile biraz itiştik ve vurma darp etme olmadı. Bu olaylar zaten benim fıtratımda yoktur” dedi.

 

“SABRIM TAŞTI”

 

Musa Kavlak’ın ‘Sosyal medya hesabında paylaşımlarından dolayı beni darp etti” sözlerine de açıklık getiren Başkan Yardımcısı Bayram; “Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı beni arayarak Pazar günü kahvaltıya davet etti. Daha sonra ise Musa Kavlak’ın oraya katılacağını düşünerek Dernek Başkanını arayarak kahvaltıya katılmasam olur mu dedim. Çünkü Musa Kavlak’ın arkasını temizlemek istemediğim için böyle programlarda yan yana gelmek istemiyorum. Pazar günü Vezirköprülüler Derneğinin Büyükyoncalı’da düzenlediği pikniğe gittim. Cenaze nedeniyle programdan erken ayrılmak zorunda kaldım. Kendisi de sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, benim kendisinden korktuğumdan dolayı programlardan ayrıldığımı söylemiş. Benimde sabrım taştı ve bugün bu olaylar yaşandı. Bahsettiği gibi darp edilen bir şahısta iz kalır. Benim kimse ile derdim husumetim yoktur” dedi.

 

“KIRILMA NOKTASI SÜMEYYE ERDOĞAN OLDU”

 

Bayram; “AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge beni arayarak Musa Kavlak’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı hakkında sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu söyledi. Başkan Öge de bunun yanlış olduğunu bana iletti. Kendisini uyardığımda ise ‘ Siz korkaksınız’ söylemlerinde bulundu. Kendisi ile övünerek ‘ Ben içerde yedi gün yattım bana kimse bir şey yapamaz’ diyerek göndermelerde bulundu. Kendisi ile aramız çok iyi olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızına yaptığı hakaretler ise kırılma noktası oldu. Onun haricinde benim adıma dernek başkanlığını kullanarak milleten para kopardığını, benim ve derneğin adıyla dünya kadar iş yaptığını herkes biliyor. İnsanların sürekli derneğe gelerek Musa Kavlak hakkında bize hesap sorması beni ve çevremi yordu” açıklamasında bulundu.

 

“ÇERKEZKÖY İKİMİZE DE YETER”

 

Yaşanan tartışmanın ardından Çerkezköy Gazi Polis Merkezine giderek ifade verdiğini kaydeden Bayram; “Bu darp raporu neye göre alındı bilmiyorum. Çünkü raporluk bir darp olayı hiç olmadı. Gazetecileri çağırıp açıklama yapması ve kılıçlar artık çekildi demesi de yanlıştır. Musa Kavlak ile benim derdim yoktur. Benim yapacağım iş bellidir. Bizler insanlarımıza en iyi hizmet yapma gayesindeyiz. Ben kendisine ‘Çerkezköy’de seni yaşatmam’ demişim. Öyle bir şey yoktur. Ben ondan korkup kaçmadım. İnsanca konuşmak istedim. Çerkezköy bana da Musa Kavlak’a da yeter” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10