Aldatılan sevgili böyle intikam aldı

Çerkezköy'de 3 ay önce tanıştığı erkek arkadaşıyla evlilik hayalleri kuran 30 yaşındaki Bahar A.'nın sevgilisinin evli olduğunu öğrenmesiyle romantik aşıktan intikamı da acı oldu.

Çerkezköy 14.08.2017 21:12:00 0
Aldatılan sevgili böyle intikam aldı

EVLİ OLDUĞUNU SAKLADI

 

Çerkezköy’de yaşanan trajikomik olayda arkadaşıyla birlikte yürüyen Bahar A.’nın yanına gelerek arkadaşlık teklif eden Zülküf E. Bahar A.’yı arkadaşlığa ikna etti. Bir süre görüşen ikili daha sonra sevgili oldu. Evli olduğunu saklayan ve kimliğinde bekar yazan Zülküf E. ile Bahar A.’ya üç aylık flört döneminde çeşitli jestler yaptı. Bahar A.’yı evlenme vaadiyle kandıran ve kendisinin dahi bekar olduğuna inandıran Zülküf E. Bahar A. ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Nikah Dairesinin yolunu tuttu. Nikah için gerekli evrakları teslim eden çift ardından aldıkları evlilik kararını kutlamak için bir kafede kutlama yaptılar. Zaman zaman kıskançlık krizlerine giren Zülküf E. evli olduğunu unutup Bahar A.’ya sırılsıklam aşık oldu.

 

MASKESİNİ DÜŞÜRDÜ

 

Kısa sürede kendisi ile evleneceğini söyleyen romantik aşık, Bahar A.’nın Edirne’de bulunan  anneannesinin mezarına da ziyarete gitmeyi ihmal etmeyerek Bahar A.’nın güvenini kazanmayı başardı. Üç ay süren flörtün ardından Zülküf E.’nin maskesi ise Bahar A.’ya gelen bir telefon ile düştü. Zülküf E’nin ailesi ile iletişim kuran Bahar A. baştan beri kandırıldığını anlayarak Zülküf E.’nin eşi ile yüzleşince tüm gerçekler ortaya çıktı. Yaşadığı kısa süreli aşkın bir kaçamak olduğunu anlayan 30 yaşındaki Bahar A.’nın intikamı ise çok daha feci oldu. Yaşadıklarını sosyal medyada paylaşan Bahar A.

 

Zülküf E.’nin maskesini yere düşürürken, ‘Ben aldatıldım, başkaları aldatılmasın’ diyerek sosyal medya hesabı üzerinden birliktelik görüntülerini ve fotoğraflarını paylaşarak adeta intikam aldı. Kısa süre içersinde 45 bine ulaşan video görüntülerinin ardından evli Zülküf E.nin ailesi görüntüleri kaldırması için Bahar A.’dan ricada bulunmaları da fayda etmedi. Her geçen gün çılgın aşıkların romantik görüntüleri sosyal medyada izlenme rekoru kırarken, vatandaşlar tarafından yapılan bir çok yorumda dikkat çekti.

 

ESKİ SEVGİLİSİNİ DEŞİFRE ETTİ

 

Öte yandan benzer davranışları Zülküf E.’nin başkalarına da yaptığını iddia eden Bahar A. ‘ Ben kandırıldım. Başka kadınlar bunun gibi çakalın tuzağına düşmesin. Çakallara yem olmasın. Ben yaşadığım bu olayı kamuoyu ile paylaşıyorum ” diyerek uyarılarda bulundu. Bahar A. “ Beni erkek kardeşi ve arkadaşlarıyla da tanıştırdı. Her akşam beni farklı sürpriz ile buluşturan Zülküf E. ailem ile tanışmak istediğini söyleyerek  evimize baklava ile gelerek annem ile tanıştı. İlişkimiz boyunca kayınpederinin arabasını kendi arabam diyerek beni üç ay boyunca gezdirdi” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10