Fırınları denetlediler

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki tüm fırınlara, sağlıklı ve hijyen koşullarda üretimin yapıldığını kontrol etmek amacıyla denetim gerçekleştirdi.

Kapaklı 15.08.2017 19:43:00 0
Fırınları denetlediler

Yapılan denetimlerde sağlık ve hijyen koşullarına uygun olmayan fırınlara kanuni işlem uygulanırken, konuyla ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı denetimleri devam ettireceklerini belirtti.

 

‘’DÜZENLİ OLARAK DENETLİYORUZ’’

 

Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajından, fırınların temizliğine, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemizdeki fırınları düzenli olarak denetliyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Kapaklı Belediyesi olarak, Kapaklıda yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

‘’ÖNCE HALKIMIZIN SAĞLIĞI’’

 

Mandalı, “Kapaklı İlçe’mizdeki fırınlar ve gıda üretimi yapan işyerlerini, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra etiket ve ambalaj, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını da kontrol ediyoruz. Söz konusu kurallara uymayanlara Belediye 9207 sayılı yönetmelik, Kapaklı Belediyesi emir ve yasaklar yönetmelik maddelerine göre kanuni işlem uyguluyoruz. Denetimlerimizi daha sık tutmaya devam edeceğiz. Bu konuda çok hassasız. Önce halkımızın sağlığı ” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10