Kapaklı Belediyesi'nden serinleten uygulama

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının aşırı sıcak geçmesi nedeniyle Kazak gölü mesire alanı başta olmak üzere, ilçe genelindeki tüm parklara özel olarak tasa

Kapaklı 17.08.2017 19:44:00 0
Kapaklı Belediyesi

‘’VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR DEĞERLENDİRİYORUZ’’

 

Özellikle yaz aylarında aşırı sıcak ve nem dolayısıyla ilçe halkının sıkıntı yaşamaması için böyle bir projeyi uygun gördüklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'' Vatandaşlarımızın bizlere olan taleplerini en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor ve tüm taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle yaz aylarında aşırı sıcak ve nem dolayısıyla hem ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız hem de çocuklarımızın için, biraz olsun ferahlaması, elini yüzünü yıkaması ve ihtiyaç duyduğunda su içmesi için özel olarak tasarlanan çeşmelerimizi parklarımıza ve mesire alanlarımıza koymaya başladık. Parklarımıza yenilikler katmaya ve sosyal alanları kentimiz genelinde arttırmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

 

‘’DÜNYADA YALNIZ DEĞİLİZ’’

 

Mandalı; "Sokaktaki dostlarımızı unutmadık. Dünyada yalnız değiliz. Sokaklarda yaşayan dostlarımızın da çeşitli ihtiyaçları var. Onları yok sayamayız. Sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmaları halinde, ilçemiz genelinde tüm parklarımıza ve mesire alanlarımıza kolayca ulaşabilecekleri suluk ve yemlikler bıraktık. ''dedi.

 

‘’ASIL BELEDİYECİLİK TÜM CANLILARA HİZMETTİR’’

 

Projenin çok güzel ve hayırlı olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; "Asıl Belediyecilik sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet etmek demektir. Şehrimiz genelindeki tüm parklarımızda ve mesire alanlarına noktalarına bu tasarımlardan bıraktık. Çok güzel ve hayırlı bir proje. Sokak Hayvanlarının da yaşamlarına devam ettirmesi gerekiyor ''açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10