Kurban satıcılarının yerleri belli oldu

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında kurulacak olan kurban pazarı alanında yer tahsisinin belirlenmesi için Malkara Belediye Meclis Odasında kura çekimi yapıldÄ

Malkara 22.08.2017 19:22:00 0
Kurban satıcılarının yerleri belli oldu

Kurban pazarı yeri kura çekimine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu, Zabıta Müdür Vekili Ercan Doğan ve kurban satıcıları katıldı.

 

‘’ALLAH KÂR BEREKET VERSİN’’

 

Kura çekimleri sonucunda, kurban pazarı alanında kurbanlık satışı yapacak olan kurban satıcılarının satış yapacağı yerler belli oldu. Yapılan kura çekiminin hayırlı olmasını dileyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Öncelikle yaklaşan Kurban Bayramı Ülkemize ve İslam âlemine hayırlı olsun. Kurban Bayramı umuyorum barış ve mutluluk getirir. Kazasız ve belasız bir şekilde atlatırız. Sizlere de şimdiden Allah kar bereketi versin. Herhalde pazar yerinde yapacağımız son kurban pazarı olacak. İller bankasından pazar yerinin kredisi onaylandı. Yakın bir zamanda ihale tarihi belli olacak ondan sonra pazar yeri inşaatına başlayacağız.” diyerek satıcıların yaklaşan Kurban Bayram'ını kutladı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10