Bir sokak daha kaldırıma kavuştu

Çerkezköy Belediyesi kentin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen beton yol ve kaldırım yapım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 22.08.2017 19:29:00 0
Bir sokak daha kaldırıma kavuştu

Çalışmalar kapsamında Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çağlayan Sokak’ta bin 400 metrekare baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, göreve geldiği günden bu yana Çerkezköy’ü daha yaşanabilir, daha güzel bir kent yapma çabalarının sürdüğünü belirterek, çalışmaların kentin ihtiyaç duyulan noktalarında sürdürüleceğini belirtti.

 

KENTİN MUHTELİF NOKTALARINDA ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR

 

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Göreve geldiğimiz günden beri şehrimiz genelinde belirlenen noktalarda beton yol, kaldırım ve istinat duvarı yapım çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallemize bağlı Çağlayan Sokak’ta baskı beton kaldırım yapım çalışmalarını tamamladı. Dekoratif bordür taşlarının kullanıldığı çalışmalar kapsamında kaldırımlarımız baskı desenler ile süslendi. Böylece Çağlayan Sokak’ta toplam bin 400 metrekarelik baskı beton kaldırım yapılmış oldu. Çalışmalarımız kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edecektir” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10