Çalışmalar 3 ayda tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından kentin muhtelif noktalarında başlatılan Park revizyon çalışmaları sürdürülüyor.

Çerkezköy 25.08.2017 19:29:00 0
Çalışmalar 3 ayda tamamlandı

Çalışmaların hızla devam ettirildiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindiğini belirttiler. Belediye Başkanı Vahap Akay da çalışmaları yerinde incelemek üzere Muhsin Yazıcıoğlu parkına biz ziyaret gerçekleştirdi. Akay, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada 3 aylık bir süreç içerisinde çalışmaların tamamlandığını ve Bayramda kullanıma hazır hale getirildiğini söyledi.

 

AKAY ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Dün Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda Mayıs ayında başlatılan çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik park alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilk olarak park alanımızın içindeki atıl durumda olan yapıları temizledik. Akabinde yürüyüş yollarının yapımına başladık ve sert zemin çalışmalarını tamamladık. Ayrıca parkta aydınlatma çalışmaları da tamamlandı” ifadelerini kullandı.

 

‘’ÇOCUKLARIMIZ BURADA GÖNÜLLERİNCE EĞLENİP, VAKİT GEÇİREBİLECEK’’

 

Çocuk oyun alanı ve oturma duvarının betonunun atıldığını söyleyen Akay, “Parkımızda pergolaların yapımı tamamlandı. Kafeterya alanının da betonu atıldı. Daha sonra 216 metrelik koşu yolunun malzemesi serildi. En kısa zamanda da parkımız içinde bulunacak olan kafeteryanın yapımına başlanacak. Parkımızda 655 metrekarelik çocuk oyun alanı oluşturulacak. Çocuklarımız burada gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirebilecek. Park alanımızın bakımı otomatik sulama sistemi ile yapılacak” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10