Kapaklı'da feci kaza; sürücü bacağını kaybetti

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bir araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı.

Kapaklı 29.08.2017 21:13:00 0
Kapaklı

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

 

Önceki akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada Kazak gölü istikametinden Kapaklı’ya seyir halinde ilerleyen Yunus Emre S. yönetimindeki 07 L 3619 plakalı araç, karşı yönden kazak gölü istikametine seyir halinde ilerleyen Aydın Çelik yönetimindeki motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet üstünden fırlayan sürücü 36 yaşındaki Aydın Çelik metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı.

 

AYAĞI KESİLDİ

 

Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Aydın Çelik 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Özel İrmet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Çelik’in sol ayağının kesildiği ve durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza sonrası 07 L 3619 plakalı araç sürücüsü Yunus Emre S. ise ifadesi alınmak üzere Kapaklı Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, mahalleli yolda sokak aydınlatması olmamasından yakındı. Vatandaşlar “ Burada son zamanlarda yaşanan kazaların başlıca sebeplerinden bir tanesi sokak aydınlatmasıdır. Aydınlatma olmadığı için Mithatpaşa Caddesinde her akşam bir kaza yaşanıyor. Yetkililerin bir an önce buna çözüm bulması gerekiyor” diye konuştu.

 

BEZGİN’DEN TEPKİ

 

Son dönemlerde Mithatpaşa Caddesi’nde yaşanan kazalar nedeniyle Kapaklı Belediyesine ve Büyükşehir Belediyesine ateş püsküren AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin “ Kapaklı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesini anlamak mümkün değil. Beceriksizliği gördükte bu kadar beceriksizlerin bir arada toplandığını görmedik. Bu kavşakta yıllardır kazalar olur durur. Her seferinde ikaz etmemize rağmen meclis toplantılarında gündeme getirmemize rağmen, vatandaşların Kaymakamlığımıza yazı yazmalarına rağmen Kaymakamlığın gerekli yerlere bildirmelerine rağmen hala bir önlem almamaları manidar olarak görüyorum. Hele ki Mithatpaşa Caddesi ve Erbay Caddesini birbirine bağlayan kavşakta kazaların önüne geçilememektedir. Bir hafta önce Halil amcamız trafik kazasında maalesef hayatını kaybetmiş, Kapaklı halkımız yolu trafiğe kapatmış, bu olay ulusal kanallara da haber olmuştur. Sayın Kaymakamımız vatandaşlarımız ile buluşup yolun yapılması için söz vermiştir. Aslında Belediye Başkanının gelmesi gerekirken Sayın İrfan Mandalı, vatandaşın önüne çıkmaya cesaret edememiş, çareyi Kaymakama sorunu iletmekte bulmuştur. Alınan önlem o kadar gülünç ki bu konuda Kapaklı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi sınıfta kalmıştır. Yine önceki akşam Kazak gölü yolunda bir trafik kazası olmuş kardeşimiz bacağından olmuştur. Bu kazadan sonra Kapaklı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ne yapmayı düşünüyorsunuz. Hedefiniz kaç tane daha cana mal olmaktır. Buralara rampa koymak için daha kaç tane canın ölmesi gerekiyor. Bu kaybolan bedenlerin hesabını kim verecek. Belediye Başkanı olarak ne zaman bu olaya müdahale edeceksiniz. Yazıklar olsun” diyerek tepki gösterdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10