Namık Kemal Üniversitesi üreticiye eğitim verecek

Namık Kemal Üniversitesi ile Riverm Kompost Vermikkompost Tarım Hayvancılık Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti arasında Solucan gübresi üreticisine eğitim amacı ile işbirliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ 30.08.2017 19:20:00 0
Namık Kemal Üniversitesi üreticiye eğitim verecek

Protokol kapsamında Türkiye’de üretim alanı dar olan Solucan gübresinin üretim alanının genişletilmesi amaçlanıyor.

 

Protokole, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Riverm Kompost Vermikompost Tarım Hayvancılık Makina Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Batur Kulaksızoğlu atarken tören de Namık Kemal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NAKSEM) Müdürü Doç. Dr. Ümit Geçgel de bulundu.

 

ÖNCE TRAKYA SONRA TÜM TÜRKİYE

 

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol ile NAKSEM bünyesinde verilecek olan solucan gübresi üretimi ve üreticilerin verimli solucan gübresi üretme eğitiminin öncelikle Trakya daha sonra ise Türkiye çapında öncülük etmesi amaçlanmaktadır. Gerçekleştirilecek Solucan Gübresi Üretimi Ve Üreticilerin Eğitimi seminerinin, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Korkmaz Bellitürk tarafından verileceği ifade edilirken, eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikası takdim edileceği belirtildi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10