Sabri Avcılar Parkı da modern bir görünüme kavuşacak

Tekirdağ'ın gelişen ve büyüyen sanayi kentlerinden Çerkezköy'de vatandaşların yeşil alan ihtiyaçlarını karşılamak için park yapım çalışmaları devam ediyor.

Çerkezköy 6.09.2017 21:30:00 0
Sabri Avcılar Parkı da modern bir görünüme kavuşacak

Önceki gün Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne park yapılacağı müjdesini vermesinin ardından, dün de Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bulunan ve adını Çerkezköy Gazetesi’nin kurucusu merhum gazeteci Sabri Avcılar’dan alan Park’ta yenileme çalışmaları yapılacağı haberi vatandaşları sevindirdi.

 

‘’KENTİN DAHA MODERN HALE GELMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından Gazi Osmanpaşa Mahallesi Şehit Er İlker Akkaya Sokak üzerinde bulunan Sabri Avcılar Parkı’nda inceleme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Vahap Akay;’ Bin 26 metrekare üzerine kurulu olan parkımızda beton plak taş döşeme yollar yapıyoruz. Oyun ve fitness alanlarının da oluşturulacağı parkımızda basketbol sahası da yapılacak. Parkımızda unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımızda oynanacak. Peyzaj ve aydınlatma çalışmalarının da gerçekleştirileceği parkımızın ekim ayı içinde hizmete açılması bekleniyor. Çerkezköy belediyesi olarak kentimizin daha modern bir hale gelmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz’.sözlerini kullandı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10