Zabıtanın 191. Kuruluş yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı

Zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Çorlu'da da düzenlenen tören ile kutlandı.

Çorlu 7.09.2017 20:52:00 0
Zabıtanın 191. Kuruluş yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı

Çorlu Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programına Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları,  meclis üyeleri ve birim amirleri, siyasi parti temsilcileri,  zabıta müdürlüğü personeli ve basın mensupları katıldı.

 

UÇAR, ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Daha sonra Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çelengi, Zabıta Müdürü Birol Uçar ve zabıta personeli tarafından Atatürk Anıtı'na sunulurken, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma Müdür Uçar tarafından yapıldı. Zabıta Müdürü Birol Uçar yapmış olduğu konuşmasında zabıtanın üç yüz bine yaklaşan nüfuslu Çorlu'da esenlik, huzur, sağlık ve düzenin sağlanması adına mesai gözetmeksizin 7 gün 24 saat çalışma esasına dayalı hizmet verdiğini dile getirirken; Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün cezalandıran değil yönlendiren ve bilgilendiren, hizmet sunduğu insanları göz önünde bulundurarak daima kaliteli hizmet veren bir teşkilat olma gayreti içinde olduğunun altını çizdi. Konuşmasının sonunda güvenli ve başarılı geleceklerin inancı ile tüm zabıta teşkilatının yıl dönümünü kutlayan Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar, çalışma arkadaşlarına görevlerinde başarılar diledi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

 

Gerçekleştirilen tören, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle bulurken; programın bitiminde zabıta personeline hitap eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan icra ettikleri zor görevde halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına özveri ile çalışan tüm zabıta personeline teşekkürlerini iletirken görevlerinde başarılar diledi.

 

Haber / Hayrettin Barbaros ÜRKMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10