Çerkezköylü Muhtarlar'dan Kubilay'a ziyaret

Çerkezköylü Muhtarlar, Çerkezköy'de yaklaşık üç buçuk yıl görev yaptıktan sonra 1 Aralık 2016'da Bakanlar Kurulu'nun valiler ve kaymakamlar kararnamesi ile Sultanbeyli Kaymakamlığı?

Çerkezköy 10.09.2017 18:00:00 0
Çerkezköylü Muhtarlar

HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün başkanlığında 10 Çerkezköy Mahalle Muhtarları, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarette Muhtar Tahsin Akgün, “Sayın Kaymakamımız Metin Kubilay’ın Çerkezköy’de görevi sırasında kendileriyle birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Bizlere her zaman destek oldular. Hep iyi ilişkiler içinde bulunduk. Bizleri kabul ettiği için ve bizlere gösterdiği yakın ilgi için, kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

MEMNUNİYET DUYDUĞUNU BELİRTTİ

 

Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay da, Çerkezköy’de görev yaptığı üç bucuk yıllık zaman içinde Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri çok sevdiğini ve her kesim ile sıcak ilişkiler içinde bulunduğunu belirtti. Kubilay, ilçenin her alanda daha iyi yerlere gelmesi için de özverili bir şekilde çalıştığını ve aynı şekilde bu çalışmalarını Sultanbeyli’de de devam ettirdiğini söyledi. Kaymakam Kubilay görevlerin geçici olduğunu ancak dostlukların baki kaldığını ve Çerkezköylü Muhtarların ziyaretinin de dostluğun bir göstergesi olduğunu vurguladı. Kubilay, muhtarlara ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10