Şampiyona sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nün işbirliğinde 05-10 Eylül 2017 tarih

Süleymanpaşa 11.09.2017 22:45:00 0
Şampiyona sona erdi

KATKI VEREN KURUMLAR ŞİLT İLE ONURLANDIRILDI

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’ni temsilen Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili İlhan İmrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ın katıldığı kapanış töreni organizasyonun gerçekleşmesinde katkısı bulunan kurumların şiltle onurlandırılmasıyla başlarken Süleymanpaşa Belediyesi adına İlhan İmrak Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak’tan şilti aldı.

 

KUPALARINI ÜLKELERİNİN ULUSAL MARŞLARI EŞLİĞİNDE KALDIRDILAR

 

Şampiyonaya katılan ülkelerden Bulgaristan Yelken Federasyonu adına Lyubena Nacheva, Karadağ Yelken Federasyonu adına Aleksandra Janicic, Romanya Yelken Federasyonu adına Dan Mitici, Sırbistan Yelken Federasyonu adına Svetislav Sviracevic, Yunanistan Yelken Federasyonu adına Adamopoulos Telis, Türkiye Yelken Federasyonu adına Özlem Akdurak, İtalya Yelken Federasyonu adına Gül Yılmaz Ruppi, Almanya Yelken Federasyonu adına Gerard Demleitner, yarışlarda görevli parkur hakemleri ve jüri üyelerinin de şilt ile onurlandırıldığı gecenin finalinde şampiyonada başarılı olan ülkeler ve sporcular kupalarını ülkelerinin ulusal marşları eşliğinde kaldırdılar.

 

10 KATEGORİDE ÖDÜLLER DAĞITILDI

 

Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sırbistan, Karadağ, Türkiye, Almanya ve İtalya’dan Optimist sınıfında 97, Laser 4.7 sınıfında 46, Laser Radial sınıfında 23, Laser Standart sınıfında 12, 420 sınıfında 13 teknenin ve toplamda 204 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonda 10 kategoride ödüller dağıtıldı.

 

ZÜLAL ALEV ERKAN İLE TEKİRDAĞ BALKAN ŞAMPİYONLUĞU GURURUNU YAŞADI

 

Türkiye’nin 4 Yunanistan’ın 6 şampiyonlukla damgasını vurduğu 50. Balkan Yelken Şampiyonası’nda Tekirdağ’dan milli takıma davet edilen 3 isimden biri olan Zülal Alev Erkan, Laser 4.7 Kızlar kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak Balkan Şampiyonluğuna adını yazdırdı. Şampiyonluk sonrası sevinç gözyaşları döken Zülal Alev Erkan, ay yıldızlı bayrağımızı zirveye çıkarıp milli marşımızı okutarak hem Tekirdağ’ın hem de milli takımın gururu oldu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10