Dağ Bisikleti Festivali sona erdi

Keşan Belediyesi ve Keşan DOÇEK işbirliğinde 08-09-10 Eylül 2017 tarihlerinden gerçekleştirilen 6. Keşan DOÇEK-Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali Pazar günü bisikletçilerin Gökçetepe'den KeÅ?

Bölgede Gündem 12.09.2017 21:50:00 0
Dağ Bisikleti Festivali sona erdi

84 YAŞINDA PEDAL ÇEVİRDİ

 

Yurtiçi ve yurtdışından festivale katılan 200 bisikletçi üç gün süren etkinlik boyunca Mercan, Gökçetepe, Mecidiye, Beyköy, Suluca, Çamlıca ve Bahçeköy bölgelerindeki zorlu arazi parkurlarında pedal çevirdi ve Gökçetepe’de çadırlarıyla kamp yaptılar. Festivalin son günü startını ise 84 yaşındaki eski milli bisikletçi Bedri Sakarya verdi ve bisikletçilerle bir süre pedal çevirdi.

 

BİSİKLET ETKİNLİĞİ İLE BÖLGE TURİZMİ GELİŞECEK

 

Sıcak bir havada gerçekleştirilen etkinlik boyunca bisikletçiler bölge halkının konukseverliği, coğrafyamız ve parkurların güzelliklerinden etkilendiklerini, festivalin ülkedeki en prestijli ve organize festivallerin arasında olduğunu ve buradan çok olumlu düşünceler ile ayrıldıklarını; festivali ve özellikle Çamlıca'da yedikleri kuru fasulyenin lezzetini unutamadıklarını, önümüzdeki yılın festivalini şimdiden iple çektiklerini ifade ettiler. DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, artık geleneksel hale gelen bisiklet etkinliği ile bölgemizin turizm potansiyeline doğa sporlarını da eklediklerini; dernek olarak hem ulusal hem de uluslar arası boyutlarda etkinlik düzenleyecek bir deneyim ile önümüzdeki yıllarda çok daha kapsamlı çalışmalar içinde bulunacaklarını, söyledi ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde destek olan, Kaymakamlık, Keşan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası, Çamlıca Muhtarlığı, Mercan Muhtarlığı, Suluca Muhtarlığı, Süral Bisiklet, Trakya Bisiklet, Limon Bisiklet, Cafe Keşan, Park Elektronik Hüseyin Gülcan, Doğa Aile Kır Lokantası, Smart Bilgisayar, Formaiste, Umut Matbaası ve SMP İnşaat’a teşekkür etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10