Afişlerle uyardılar

Süleymanpaşa Belediyesi kaldırımların, araçlar ve tezgâhlar ile işgal edilmemesi konusunda uyarı afişleri hazırladı.

Süleymanpaşa 12.09.2017 22:30:00 0
Afişlerle uyardılar

Kentin işlek noktalarında bulunan kamu kurumları, bankalar ve okullar başta olmak üzere birçok alana asılan afişlerle birlikte, kaldırım işgallerinin önüne geçilmek istenildiği ifade edildi.

 

UYARI YAPTILAR

 

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri vatandaşların dikkatini çekmek için hazırladığı afişte ‘’KALDIRIMLAR YAYALAR İÇİNDİR’’ ibaresi yer alırken kaldırım üzerine araç park edilmemesi, ayrıca kaldırım üzerine tezgâh ve eşya çıkarılmaması hakkında bilgilendirmede bulundu. Zabıta Müdürlüğü personeli, hazırladığı afişleri asarken araçlarını park etmek isteyen sürücülere kaldırımlara araçlarını park etmeme konusunda uyarılarda bulundular.

 

‘’YAYALARIN KALDIRIMLARDA GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜMESİNİ ENGELLEMEYELİM’’

 

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar hakkında açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat;  ‘’Lütfen daha duyarlı olalım. Kaldırımları işgal etmeyelim, ettirmeyelim. Kaldırımların yayalara ait olduğunu unutmayalım. Yayaların kaldırımlarda güvenli bir şekilde yürümesini engellemeyelim’’ diye vurguladı.

 

‘’İŞGALLER DEVAM ETTİĞİ SÜRECE YASAL İŞLEMLER DEVAM EDECEKTİR’’

 

Son olarak kaldırım üzerine park eden sürücüler ve işletme sahiplerine seslenen Başkan Eşkinat;  ‘’Bu konuda esnaflarımızın ve kaldırıma park etmek isteyen sürücülerin gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Zabıta Müdürlüğümüzün bu özverili çalışmalarına rağmen kaldırım işgalleri devam ettiği sürece gerekli yasal işlemler devam edecektir.’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10