Murat Akay, CHP yönetimine aday

Ak yapı Sahibi ve Çerkezköy'e Gönülverenler Dernek Başkanı Murat Akay, dün saat 12.00'de ofisinde düzenlediği basın toplantısında CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına aday adayı

Çerkezköy 12.09.2017 23:13:00 0
Murat Akay, CHP yönetimine aday

Murat Akay, bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesinde görev aldığını ve sosyal demokrat bir ailenin içinden geldiğini belirterek, 2003’ten bu yana CHP üyesi olduğunu ve Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş Atatürkçü bir kişi olduğunu dile getirdi.

 

ÇOK ÇEŞİTLİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE GÖREV ALDIM

 

Murat Akay düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi, “2003 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. 2009 yılından beri sivil toplum kuruluşlarında başkanlık, yönetim kurulu üyeliği yaptım. Halen bir sivil toplum kuruluşunun başkanlık görevinde bulunmaktayım. Çerkezköy Kent Konseyi’nde 2010-2013 yılları arası çalışma grupları Başkan ve Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Çok çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde görev aldım. Uzun bir süre aktif halde topluma yararlı faaliyetlerin içinde yer aldım” diyerek Sosyal demokrat ve Atatürkçü olduğunu belirten Akay, CHP İlçe Başkanlığı’na talip olduğunu ifade etti.

 

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYIYIM

 

Murat Akay; “Cumhuriyet halk partisi MYK’nın aldığı karar üzere yapılması planlanan, halen tam tarihi belli olmayan ilçe başkanlığı tarafından açıklanacak Çerkezköy Cumhuriyet halk partisi İlçe kongresinde ilçe başkanlığına aday adayıyım. Parti tüzük ve yönetmenliği gereği ilk önce muhtarlık bölgesi delege seçimi daha sonraki süreçte ise ilçe kongresi yapılacaktır. Kongrede aday olabilmem için delegelerin en az %10 imzası gerekmektedir. Bu nedenle şimdiden üyelerimizle iletişime geçip çalışmalara başladım. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak üyelerimiz ile yaptığım görüşmelerde çalışkan, üretken, paylaşımcı ve herkesi kucaklayan hiç kimseyi ötekileştirmeyen vatandaşlarımızla iç içe olan kahveleri dolaşan vatandaşlarımızla sohbet, esnafımızı ziyaret eden, işçimize her türlü eyleminde yanında olan, yönetim oluşturmak için bu yola çıktığımı belirtiyorum. İlçe kongresi tarihinin açıklanmasını bekliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10