Çevreci Başkan'a teşekkür ziyareti

Marmaraereğlisi CHP Kadın Kolları başkanı Mine Boralı, yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı makamında ziyaret etti.

Marmara Ereğlisi 13.09.2017 20:23:00 0
Çevreci Başkan

Çevreye olan hassasiyeti ile bilinen Başkan Uyan'a İlçeye yapılan, özellikle çevre konusundaki yatırımlardan dolayı teşekkür eden Marmaraereğlisi CHP Kadın Kolları başkanı Mine Boralı, İlçede bazı bölgelerinde vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlanan doğalgaz ile Yeniçiftlik ve Sultanköy Mahallelerinde devam eden kanalizasyon çalışmaları, yapım aşamasındaki yatırımlarla ilgili vatandaşların duyduğu memnuniyeti Uyan'a iletti.

 

‘’YENİ PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Marmaraereğlisi CHP Kadın Kollarının gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Uyan, “Destekleriniz ve nazik ziyaretiniz sebebi ile çok teşekkür ediyorum. Biz Belediye olarak halkımız için çalışmaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak gibi ağır bir sorumluluğumuz var. Göreve geldiğimiz günden beri Marmaraereğlisi’ni marka şehir yapma anlamında önemli çalışmalara imza attık. Ekibimle birlikte tüm çalışmalarımız daha yaşanılabilir bir Marmaraereğlisi, çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek" dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10