Başkan Akay şampiyon sporcuları ödüllendirdi

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü geçtiğimiz ay Antalya'da yapılan Türkiye Minikler Tekvando şampiyonasında 81 ilden 2500 sporcunun katıldığı şampiyonada takım halinde şampiyon oldu.

Çerkezköy 13.09.2017 20:35:00 0
Başkan Akay şampiyon sporcuları ödüllendirdi

Takım halinde Türkiye birincisi olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları, Antrenörleri Vural Ayaz ve aileleriyle birlikte dün saat 11.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettiler. Başkan Akay, “Sporcularla gurur duyduklarını, spora ve sporcuya desteklerinin aralıksız devam ettiğini ve her spor dalında ilçenin daha iyi yerlere gelmesi içi katkı sağladıklarını dile getirdi.

 

‘’TRAKYA’DA BİR İLKİ GEÇERÇEKLEŞTİRDİK’’

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Antalya’da gerçekleşen Türkiye Minikler Tekvando şampiyonasında Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Trakya bölgesinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtirken bu başarılarda Çerkezköy Belediyesi’nin de katkıları bulunmuş olması nedeniyle Başkan Vahap Akay’a teşekkür etti. Ayaz. “Antalya’da yapılan Türkiye Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak şampiyonaya katılan 81 ilden 2500 sporcu arasında takım halinde birinciliği elde ederek şampiyon olduk ve bizim bu takım halindeki birinciliği kazanmamızda Trakya’da bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Alperen Ayaz 36 kg’da minik erkeklerde Türkiye 1.’si, Ayrıca Alperen Ayaz  Bolu’da yapılan Türkiye Kix Boks Türkiye şampiyonasında 37 kg’da Türkiye 1.’si oldu.Zeynep Hasret Yılmaz  27 kg’da minik bayanlarda Türkiye 1.’si, Sudenaz Kaya 30 kg’da minik bayanlarda Türkiye 2.’si,Sıla Ece Erol minik bayanlarda Türkiye 3.’sü oldu.Ayrıca  30 kg’da Mecit Can Doğan  minik erkeklerde Türkiye 9.’su, 30 kg’da Betül Rana Kaygısız minik bayanlarda Türkiye 13.’sü oldu.Takım halinde bu şampiyonada Türkiye birinciliğini kazanarak Trakya’da da bir ilki gerçekleştirdik ve bundan dolayı da çok mutluyuz.”dedi.

 

‘’BAŞARIMIZDA SİZLERİNDE KATKISI BÜYÜK’’

 

Vural Ayaz şöyle devam etti. “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak kulübümüzün ve sporcularımızın başarısında her zaman sporcunun yanında olan ve onlara gerekli katkı ve desteği veren belediye başkanımız olarak sizlerinde katkısı büyük. Kulübümüzün takım halinde Türkiye birincisi olması ve Trakya bölgesinde de bu yönde  bir ilki gerçekleştirmesinde sizlerin katkı ve desteklerinin olduğunu da bilmenizi istiyoruz.Gerçekten zorlu ve çekişmeli müsabakalar yapan sporcularımız şampiyona öncesi yaptıkları çalışmalar ile şampiyonluk için hedefe kilitlenmişlerdi ve tek amaçları da şampiyonadan başarılı olmak ve madalya ile ayrılmaktı ve nitekim de öyle oldu.Sporcularımızla gurur duyuyoruz.Ayrıca velilerimizin de katkıları bizleri ayrıca motive etti ve velilerimize de çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

‘’AMACIMIZ ÇERKEZKÖY’DEN OLİMPİYATLARA SPORCU ÇIKARTMAK’’

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz amaçlarının olimpiyatlara da sporcu göndermek olduğunu belirterek, “şunu da özellikle belirtmek istiyorum. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak amacımız Çerkezköy’den olimpiyatlara sporcu çıkartmaktır. Bu nedenle çalışmalarımızı yılmadan sıkı ve disiplinli bir şekilde sürdürüyoruz.”diye konuştu.

 

‘’YILDIZLARDA DA 4 MADALYA BEKLİYORUZ’’

 

Vural Ayaz önümüzdeki ay yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında da başarılı olacaklarını ve 4 ile 2 madalya beklentilerinin olduğunu ve Milli takıma oyuncu vermeyi hedeflediklerini de belirtti. Ayaz: “ Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak hedeflerimiz büyük. Bu nedenle kulübümüzdeki Milli sporcu sayısını arttırmak için Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında da başarılı olmayı hedefliyoruz ve bu şampiyonada 4 ile 2 altın madalya beklentimiz var .En büyük hedefimiz  Milli takıma  Çerkezköy’den birkaç sporcu daha vererek kulübümüzdeki Milli sporcu sayısını arttırmak.”ifadelerini kullandı.

 

‘’BAŞARILI SPORCULARIMIZIN TANITIMININ YAPILMASINI TALEP EDİYORUZ’’

 

Ayaz konuşmasını şöyle noktaladı.” İlçemiz başarılı sporcularını tanıtmak için ilçemizdeki belediye billboardlarına resimlerini ve ayrıca yapılacak etkinliklerin yer ve tarihlerini koyarsak hem ilginin artmasını hem de katılımın daha çok olmasını sağlanması bakımından çok iyi olacağını düşünüyorum. Bu konuda da sizin desteklerinizi istiyoruz”. dedi.

 

‘’BAŞARILI SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM’’

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da  “Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin bu başarısı gerçekten onur verici bir durum. Sizlerle gurur duyuyoruz.Bu başarıda ciddi bir emek var.Gençlerimizi daha yoğun bir sporla kaynaştırmak lazım.Sosyal alanlarda çocuklarımızı geliştirmemiz gerekiyor ve onları kötü alışkanlıklardan korumak,kollamak ve kurtarmak içinde spora teşvik etmemiz lazım.İlçemiz sporcularını Avrupa şampiyonalarında görmek içinde gerekli çalışmaları yapmamız lazım.Biz her zaman sporcunun ve sporun yanındayız ve gerekli katkı ve desteği de veriyoruz.”diyerek başarılı öğrencilerin velilerini de tebrik etti.

 

‘’BAŞARILI SPORCULARIMIZA GEREKLİ ÖDÜLLERİN VERİLMESİNİ MECLiSE TAŞIYACAĞIM’’

 

Başkan Vahap Akay, ‘’Takım halinde Türkiye birincisi olan Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü Sporcularını onure etmek için önümüzdeki ay yapılacak olan Belediye Meclisi toplantısında gündeme getireceğini ve sporcularda çok daha başarı beklediklerini de vurguladı. Başkan Akay konuşmasının ardından başarılı sporcuları birer küçük altın ile ödüllendirdi ve ailelerine de hediyeler verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10