Aydeniz: ''İstifalar abartılıyor''

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz dün İlçe teşkilatında yaptığı basın açıklamasında MHP'de yaşanan istifaların abartıldığı şekilde olmadÄ?

Çerkezköy 15.09.2017 20:46:00 0
Aydeniz:

Bu tür haberlerin partiyi yıpratmak için ülkücü hareketin içinde olmayan ya da ülkücüyüm diye geçinerek parti içinde yer bulamayanların işi olduğunu söyledi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da yaptığı çalışmalarda tecrübesiz davrandığını, projelerinin zamanında yapılamadığını ve vatandaşlara çalışmaların çile olarak geri döndüğünü ileri sürdü.

 

‘’TÜRK MİLLETİ ZOR BİR SINAVDAN GEÇİYOR’’

 

Ahmet Aydeniz Ülkenin zor bir sınavdan geçtiğini de belirterek, “ Türkiye olarak çözüm bekleyen ekonomik siyasi ve sosyal sorunlarımız vardır. Bunlara kayıtsız kalmaması gereken birinci muhatap ise ülke yönetimini elinde bulunduran hükümettir. Milletimizin sabrını tükenmeye başlamıştır oyalanmanın ve zamanı oynamanın milletimize haksızlık olduğu kanaatindeyiz. Milli birlik ruhuna en çok ihtiyacımız olan bir zamandan geçtiğimiz aşikârdır. Saflarımızı en sık tutmamız gereken bugünlerde siyasi gerilimin ve kutuplaşmanın artırılması sadece Türk ve Müslüman düşmanlarına sevindirecektir. Türk milleti zor bir sınavdan geçiyor. Güney sınırlarımızda Türkiye'nin bütünlüğünü tehdit eden suni bir devlet yapılanması için zemin hazırlanmakta ve Akdeniz'e açılan bir koridor oluşturulmaya çalışılmaktadır. ABD yüzlerce tır dolusu silahı gizli müttefiki olan PKK terör örgütüne cömertçe teslim ediyor ve güneyimizde ki tehdidin artmasına ön ayak oluyor.”

 

‘’HEDEF TÜRK MİLLETİNİN VARLIĞIDIR’’

 

“Gün geçtikçe terör örgütleri daha da küstahlaşmaktadır. Türkiye'nin bu gelişmeler karşısında aciz ve sessiz olmadığı en hızlı bir şekilde gösterilmelidir. Hedef Türk milletinin varlığıdır. Türk milletini hazmedemeyen tüm mihraklar el ele vermişlerdir. Irak’ın kuzeyinde yapılması planlanan suni referandum Türkiye’nin toprak bütünlüğü ne gelecekte yapılacak bir saldırının ilk ayağıdır. İran ve Türkiye’nin ortaklaşa yapmayı planladığı operasyonlar olumlu bir gelişme olup sözde kalmamalı eyleme geçirilmelidir. Suriye ve Irakın kuzeyinde özellikle Türkmenlerin yaşadığı şehirleri de kapsayan bu gelişmelere en sert tedbirler alınmalıdır defaten tekrarladığımız sözümüzü yine haykırıyoruz Kerkük Türk’tür Türk kalacaktır. Referandumda ısrar ve inat eden Barzani kendi kazdığı kuyuya atılmalıdır. Rüzgâr eken fırtına biçer ateşe göğüs germek icap edecek ise Türk milleti olarak bunu seve seve yapacağız. Gönül ve kültür coğrafyamız Anadolu topraklarının ve gönlümüzün ayrılmaz parçalarıdır. Türk ve Müslüman düşmanlarına hadleri bildirilmelidir Tarihin her döneminde şehit veren bir millet bekası için yine şehitler vermeye hazırdır. Bu bağlamda tüm siyasi oluşumları düşünmeye ve milli birliğimiz adına aklını başına almaya davet ediyoruz. Teröristleri koruyup kollamak adına yeri geldiğinde silahlı insansız hava araçlarından dert yanan yeri geldiğinde Türkiye'yi Avrupalı dostlarına şikayet eden siyasetçilere de hadlerini bilmelerini tavsiye ediyoruz.Bu tür hadsiz ve yersiz açıklamaları yapan siyasilere karşı mensup oldukları parti liderlerini gerekeni yapmaya davet ediyoruz”

 

‘’HİÇBİR TERÖR ÖRGÜTÜNE MUSAMAHA GÖSTERİLMEMELİDİR’’

 

Ahmet Aydeniz, “15 Temmuz 2016'da Türkiye Cumhuriyetine ve Türk milletine tarihinin en uzun gecesini yaşatan hain FETÖ terör örgütü de dahil olmak üzere hiçbir terör örgütüne müsamaha gösterilmemelidir. Hiçbir örgüt mensubunun devlet kadrolarına sızmasına ve yuvalanmasına müsaade edilmemelidir. Özellikle FETÖ terör örgütü siyasi ve bürokratik uzantılarına bir an önce gereken girişimler yapılmalıdır. Özellikle Almanya'nın başını çektiği bir takım ülkelerin yapmaya çalıştığı baskılara ve tahriklere karşı dik durulmalı yaptıkları hadsiz açıklamalara pabuç bırakılmamalıdır. Avrupalıların sürekli çığırtkanlığını yaptıkları özgürlük ve insan hakları söylemlerinin yalan ve yapmacık olduğunu son günlerde özellikle bir insanlık dramı yaşanan Arakan'da ki o gelişmelere karşı kör ve sağır olmalarından anlıyoruz. Dökülen kan Müslüman kanı olunca sessiz kalan Avrupa ve hıristiyan dünyası teröristler mevzubahis olunca insan hakları savunucusu kesilmektedirler. Başta Arakan olmak üzere dünyanın dört bir yanında zülüm gören ve hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Birleşmiş milletler başta olmak üzere tüm dünyanın yaşanan vahşete gerekli tepkiyi ve refleksi göstermesini ümit ediyoruz”

 

‘’YAPILAN OPERASYONLAR GENEL BAŞKANIMIZ TARAFINDAN BERTARAF EDİLMİŞTİR’’

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz son günlerde MHP’ye karşı  fitne hareketi  ve operasyonlar yapıldığını ancak bunların MHP genel başkanı Devlet Bahçeli tarafından bertaraf edildiğini belirtti. Aydeniz, “Bütün bu gelişmelerin yanı sıra 7 Haziran 2015'te yapılan genel seçimlerin ardından maksatlı bir şekilde partimiz içinde bir takım fitne hareketi başlamış çeşitli mihrakların destekleriyle partimize bir operasyon yapılmaya çalışılmış genel başkanımız Devlet Bahçeli ve davasına kendini adamış Ülküdaşlarımızın vakarlı duruşuyla bu fitne hareketi bertaraf edilmiştir.48 yıllık şanlı mazisinde defalarca üzerinde oyunlar oynanmaya çalışılan kutlu hareketimiz de merhum Başbuğumuza karşı tavır alan kerameti kendinden menkul beyinler bugün de rahat durmamış genel başkanımız ve Ülküdaşlarımıza karşı aynı hamleleri yapmak istemişler fakat başarılı olamamışlardır. Son günlerde Türkiye genelinde ve bölgemizde yine görsel ve yazılı basın da bir algı operasyonu yaparak MHP'yi küçük düşürmeye yönelik yalan haberlerle milleti aldatmaya çalışmaktadırlar.Bir avuç kadar diyebileceğimiz sayılarıyla adliye önlerinde poz verip gazetelerde MHP'de deprem manşeti altında Tekirdağ'da 270 istifa şeklinde yalan haber yaptıranlar ilk seçimlerde boylarının ölçüsünü alacaklardır.Yoğun seçim dönemlerinde sahada göremediğimiz, partimizin eşiğinden geçmemiş ama bir takım fitne rüzgârlarına kapılarak kendilerini siyasi figür olarak görenleri ülkücü hareket ve liderine olmadık hakaretleri sıralayanları da mazisine 3500 şehit sığdıran hareketimizin mensuplarının,yani Ülküdaşlarımızın vicdanına havale ediyoruz. Ülkücü hareket şahsi ikballeri için çabalayanların yeri değildir. Çileye talip olanların, Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben diyenlerin yeridir. Bu görüşü anlayamamış, kavrayamamış sadece şahsi çıkarları uğruna partimizi işgal edenlerin gitmeleri de bize göre bir kayıp değildir. 15 Temmuz'dan sonra milliyetçi ülkücü hareketin gücünün ve potansiyelinin oy ve vekil sayısına bağlı olmadığını herkes görmüştür. Genel başkanımızın öngörülerinin Ve duruşunun haklılığına şahit olan yüce milletimizin partimize teveccühü her geçen gün artmış, 2017 yılının başından bugüne Tekirdağ genelinde partimizden istifa edenlerin sayısı 100 ü geçmezken yaklaşık 1000'e yakın yeni üye kaydımız olmuştur milliyetçi ülkücü hareket Türk milletinin sigortasıdır ilelebet de öyle kalacaktır.”

 

‘’ÇERKEZKÖY’DE YAPILAN ÇALIŞMALAR UYUMSUZLUKLA BİRLEŞİNCE VATANDAŞA ÇİLE OLARAK GERİ DÖNDÜ’’

 

Aydeniz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da eleştirerek, “Malumunuz üzere 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin üzerinden üç buçuk yıl geçmiş ve yerel seçimlere 18 ay kadar bir süre kalmıştır. Geçen 3.5 yıla baktığımızda Çerkezköy'de yapılan faaliyetlerin ve projelerin tecrübesizlik programsızlık ve uyumsuzlukla birleşince iyi niyetli girişimler bile vatandaşa çile olarak geri dönmüş vatandaşımızı bunaltmıştır. Bilboardlarda yazılan çizilen, fotoğrafı basılan projelerle yapılan uygulamaların birbirine benzemediği görülmüştür. Yapılan sokak çalışmaları öngörülen sürelerin çok sonrasında tamamlandığı için özellikle o bölgedeki esnafımıza büyük darbe vurmuş esnafımız yazın toz dumana kışın çamura katlanmak zorunda kalmıştır. Yaz başında Kızılpınar’da kaç sokağın asfaltlanacağı taahhüt edilmiştir. Şu ana kadar kaç Sokak asfaltlanmıştır bunuda vatandaşımız sorgulamalıdır. Kızılpınarın hali ortadadır Veliköy Mahallemizde Elektrik ve su kesintileri artık alışılagelmiş bir durumdur. Asfaltlanan yollardaki rögar kapakları neredeyse duba ve bariyer vaziyetindedir. Hazırlıksız kavşak ışık yaya geçidi ve refüj çalışması yapılmadan başlatılan sirkülasyon ve tek yön uygulamasında onlarca maddi hasarlı Ve yaralanmalı kaza meydana gelmiş belediyemiz çareyi cansız manken Vahe Kılıçarslan da bulmuş ondan medet ummuştur. Bize sorarsanız fuzuli masraftır.”ifadelerini kullandı.

 

‘’SAHALARA İNECEĞİZ’’

 

Önümüzdeki hafta itibariyle ilçe yönetimi olarak sahalara ineceklerini ve halka yerek ve genel siyesetle ilgili düşüncelerini aktaracaklarını da belirten MHP Çerkezköy İlçe başkanı Ahmet Aydeniz, “Önümüzdeki haftadan itibaren sahalara inerek yerel seçimle alakalı çalışmalarımıza başlayacağız. Vatandaşımıza MHP'nin belediyecilikteki düşüncelerini aktaracağız, esnaf kahve sivil toplum kuruluşlarını ve Mahalle Muhtarlarımıza yapacağımız ziyaretlerimizde ve yapacağımız programlarla yaklaşan seçimler öncesi Çerkezköylülere yerel ve genel siyasetteki düşüncelerimizi paylaşacağız.”

 

‘’YENİ İLÇE TEŞKİLATIMIZIN AÇILIŞINI 8 EKİM’DE YAPACAĞIZ’’

 

Aydeniz konuşmasını şöyle bitirdi. “Sözlerime son verirken tüm halkımızı ve gönüldaşlarımızı 24 Eylül Pazar günü saat 12:00'de Tekirdağ kapalı spor salonunda yapacağımız 12. olağan İl kongremize davet ediyor kongremizin Tekirdağ’ımıza ve ülkücü harekete hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca tüm Çerkezköylüleri ve gönüldaşlarımızı 8 Ekim de yapacağımız Ülkü ocakları ve parti teşkilatımızın yeni binasının açılış programına davet ediyoruz.”

 

Haber / Seyit SÜREN-Hilal ÇARIKCI 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10