Eşref Kahraman CHP Kapaklı İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP Kapaklı belde ve İlçe yönetimlerinde 20 yılı aşkın her kademesinde başarıyla görev yapan Kapaklı İlçesi'nin sevilen simalarından Eşref Kahraman, İlçe Başkanı Kenan Seçkin'den

Kapaklı 15.09.2017 21:08:00 0
Eşref Kahraman CHP Kapaklı İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Önceki akşam Kapaklı ilçe teşkilatında adaylık açıklaması yapan Eşref Kahraman’ın açıklama programına çok sayıda partilinin katılması dikkat çekti.

 

‘’PARTİME GÖNÜLDEN BAĞLIYIM’’

 

Eşref Kahraman CHP’ye gönülden bağlı olduğunu da belirterek, “ Gönülden bağlı olduğum partime daha fazla zaman ayıracağımı ve ilçe halkımıza, partimize çok daha fazla yararlı hizmetlerde bulunacağımı düşündüğüm için ayrıca mevcut yönetimin yıprandığını gördüğüm için ilçe başkanlığına aday oldum. Çok sıkıştırılmış bir seçim takvimi var, delege sayımız fazla kongre gününe kadar ulaşabildiğimiz kadar delegeye ulaşacağız. Bu konuda sıkı bir çalışma içindeyim’’  diye konuştu.

 

‘’KAN DEĞİŞİMİ GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ’’

 

Kahraman, ilçe Teşkilatında artık yeni bir kan değişiminin olması gerektiğine inandıklarını da belirterek, “Bizler partimizde kan değişimi olması gerektiğine inanan bir ekibiz. Bu nedenle çalışkan, üretken ve herkesi her zaman kucaklayan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Yapılacak olan mahalle delegesi seçimlerinde, üyelerimizin katılımı ve mavi liste ile desteklemelerini bekliyoruz’’ dedi.

 

BAYRAĞI DAHA YUKARILARA ÇIKARTMAK İÇİN BAŞKANLIĞA TALİBİM

 

Kahraman, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’in de bu adaylığında kendisini desteklediğini düşündüğünü ileri sürerek, “Kenan başkanın bugün bizim aramızda olmasını isterdim ancak katılamadı, ona da çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Daha önce onun yönetiminde de yer aldım. Bu iş bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı daha da yukarılara çıkarmak için başkanlığa talibim. Dönem dönem kan değişimine ihtiyaç oluyor. Bu bayrak yarışında adam start noktasını açıklıyor ve finiş noktasında bayrağı bir başkasına devrediyor. Burada da devamlılık önemli. Biz Kenan başkanın bu süreci çok iyi götürüp sonlandırdığına inanan kişileriz. Kenan başkanın bizi destekleyeceğini tahmin ediyoruz. Her ne kadar zaman azlığı olsa da siyaset bir gönül işi ve iddia işi. Biz iddialı girdik,  bu yolda da partilerimizden çok güzel tepkiler alıyoruz’’ açıklamalarında bulundu.

 

‘’EKİP ÇALIŞMASI İLE YOLA ÇIKIYORUZ’’

 

Kahraman, ekip çalışması ile yola çıktıklarını da belirterek, “Kapaklı henüz çok ham bir ilçe, her şeye ihtiyacı olan ve her konuda talebi olan bir ilçe. Bunları dile getirmek için, bu eksiklikleri her gün gündeme getirmek için burada olacağız ve çok çalışacağız. Biz sireni çalacağız, treni durdurmak başkalarının görevi. Sadece ve sadece hizmet için buradayız ve hiçbir beklentimiz de yok. Biz ekip çalışması ile göreve çıkıyoruz, birimiz sadece kağıt üzerinde lideriz ve ötekiler de en az bizim kadar yetkili ve aktif arkadaşlar olacak “ diye konuştu.

 

‘’BİRİLERİNİN DEĞİL, TEŞKİLATIN ADAMI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Eşref Kahraman, şöyle devam etti, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de birilerinin adamı değil teşkilatın adamı olmaya devam edeceğiz. Önemli olan seçim kazanmak kaybetmek değil, teşkilat olarak bir yerlere gelebilmektir. Ben bu teşkilatın içinde yılardan beri hep oldum. Hiçbir zamanda çizgimi bozmadım, dünya görüşümden de kesinlikle ödün vermedim. Partimde asker olmaya devam edeceğim. Biz burada bu yönetim kazanır ya da kaybeder diye bir düşünce içinde değiliz ve kimin kazanıp kaybedeceğini de umursamıyoruz. Bizim tek düşüncemiz bu teşkilatın daha da güçlenmesi ve bütün etkinliklere daha fazla katılımla katılmak ve olaylara karşıda ortaklaşa bir grup oluşturmak. Biz partimizin yönetimlerinde daha önce bulunduk. Hiç bir zaman birilerinin adamı olmadık ve teşkilatın adamı olduk. Bundan böylede birilerinin adamı değil teşkilatın adamı olmaya devam edeceğiz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10