Gönüllerince eğlendiler

Çorlu Gölbaşı Mesire alanında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen `Engelsiz Yaşam P

Tekirdağ 18.09.2017 21:01:00 0
Gönüllerince eğlendiler

Pikniğe katılan vatandaşlar ve protokol üyeleri gönüllerince eğlendikleri bir piknik gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken, bu tür organizasyonların da artması gerektiğini belirttiler.

 

Düzenlenen pikniğe Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Sosyal Hizmetler Dairesi Personelleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

‘’ENGELLERİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak' ın verdiği talimatlar doğrultusunda engelleri ortadan kaldırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz, Bu nedenle Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün kurularak engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip ediyor ve sorunlarına anında müdahale ediyoruz’’ dedi.

 

4 İLÇEDEN 1500 KİŞİ PİKNİKTE BULUŞTU

 

Pikniğe Süleymanpaşa, Kapaklı, Çorlu ve Muratlı ilçelerinden engelli vatandaşlar ve aileleri katılım sağladı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı piknik, düzenlenen etkinliklerle bayram havasında geçti.

 

Büyük şişme oyun guruplarının getirildiği, kostümlü animatörlerin yer aldığı, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapıldığı piknikte minikler unutulmaz anlar yaşadı. Yüz boyama ve şekilli balon yapan palyaçolar miniklerle oyunlar oynadı. Canlı müziklerin de yapıldığı piknikte vatandaşlar; eğlenceli vakit geçirdi ve başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10