Aydeniz'den gazilere ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi dün saat 13.00'te Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ni ziyaret ederek gazilerin gaziler gÃ?

Çerkezköy 18.09.2017 21:08:00 0
Aydeniz

TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı ve ilçe yönetimini TMGD Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler temsilcilik önünde karşıladı. Karşılama sonunda MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz TMGD Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’a çiçek takdim etti. Ardından konuşan Hasan Hüseyin Yarlıgan :“Bugün gazilerin gününü kutlama ziyaretinde bulunan MHP Çerkezköy ilçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizde dolu dolu bir programla gaziler günümüzü 19 Eylül’de kutlayacağız. Öğle namazı öncesi Osmanlı Camii’nde de vefat eden gazilerimiz için mevlit okutacağız. Biz muharip gaziler olarak malül gazilere verilen hakların en az yarısı kadar hakkında bize verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Asgari ücrette yapılan zam kadar da gazilere zam yapılması talebimiz. Ayrıca vefat eden gazi ailelerine de şehit ailelerine verilen hakların verilmesini istiyoruz. Gaziler gününde tüm siyasi partileri ve bürokrasiyi de vatandaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.”dedi.

 

‘’GAZİLER BİZLERE KUTSAL EMANETTİR’’

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’de, “Gazilerimiz bizlere kutsal emanettir. Parti politikası olarak da her zaman sizlerin yanındayız ve sizlerin sorunlarınızın giderilmesi için de en iyi şekilde ilgilenen siyasi partiyiz. Allah tüm gazilerimize uzun ömürler versin. Vefat eden gazilerimize de Allahtan rahmet diliyoruz. Sizlerin varlığıyla gurur duyuyoruz.19 Eylül gaziler gününüzü kutluyor ellerinizden öpüyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10