İl genelinde okulların temizlik ve bakımları yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Tekirdağ ili geleninde eğitim veren okulların bahçelerine yönelik olarak

Tekirdağ 19.09.2017 11:55:00 0
İl genelinde okulların temizlik ve bakımları yapıldı

11 ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında, ot biçme, çim serme, ağaçlandırma, budama çalışmaları ile çiçek dikimi ve taş döşeme işleri yapıldı. Okullardan gelen talepler doğrultusunda da boya badana ve mobilya dekorasyon desteği verildi.

‘’EĞİTİME VERECEĞİMİZ DESTEK BUGÜN OLDUĞU GİBİ YARIN DA DEVAM EDECEKTİR’’

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projelerle eğitim alanında büyük başarılara imza attığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Geleceğimizin mimarları çocuklarımız için çalışmalarımız devam ediyor. 11 İlçeye 11 Okul Projesi ile her ilçemize bir okul kazandırmayı amaçladık ve projemizde sona yaklaştık. Eğitim alanında yapılacak her hizmetin, bizlere aydınlık yarınlar olarak geri döneceğini biliyoruz. Park ve Bahçeler ekiplerimiz okullarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazırladı. Düzenli olarak okullarımızın temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. Eğitime vereceğimiz destek bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir" dedi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10