Eşkinat,öğrencilere okul malzemesi hediye etti

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi'nin Aydoğdu Mahallesi'nde faaliyete geçirdiği Sosyal Etkinlik Merkezi'nde öğrencilere kırtasiye ve okul malzemeler

Süleymanpaşa 19.09.2017 20:56:00 0
Eşkinat,öğrencilere okul malzemesi hediye etti

Çocuklara hediye dağıtımı sırasında Başkan Eşkinat’a Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da eşlik etti.

 

ÇOCUKLAR BAŞARI SÖZÜ VERDİ

 

Aydoğdu Mahallesi’nde yaşayan çocuklara yönelik eğitim desteği ve çeşitli kurslar veren Sosyal Etkinlik Merkezi’nde öğrencilerle yakından ilgilenen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çocuklara içinde kırtasiye malzemeler ve okul gereçleri hediye etti. Eşkinat, çocuklardan yeni eğitim yılında başarı sözü aldı.

 

 “HER ÇOCUK AYNI İLGİ VE DEĞERİ GÖRMEYİ HAK EDER”

 

Sosyal Etkinlik Merkezi’ne yaz boyunca devam eden öğrencilerin kısa sürede ciddi bir gelişme gösterdiklerini ifade eden Eşkinat, “Çocuklarımız bize, fırsat verildiğinde her çocuğun aynı başarı potansiyeline sahip olduğunu göstermiştir. Okullar açıldı. Burada birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar öğrencilerimiz var. Hepsinin önceki senelere göre çok daha başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum. Kim olarak doğarsa doğsun, çocuk her zaman çocuktur ve her çocuk aynı ilgi ve değeri görmeyi hak eder. Elimizden geldiğince fırsat uçurumunu buradaki çocuklarımızın lehine kapatmaya çalışıyoruz. Onlar da bizleri gururlandırarak okullarında ve hayatta başarılı olacaklardır. Bütün çocuklarımıza bir kez daha 2017-2018 eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum,” diye konuştu.

 

VATANDAŞLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Eşkinat ayrıca Aydoğdu Mahallesi’ne yerleştirilen yeni muhtarlık binasını ziyaret etti, Aydoğdu Mahallesi esnafı ve mahalle sakinleri ile görüşerek mahallenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10