Toplantıda ana gündem maddesi 'Uyuşturucu ile Mücadele'

Çocuk Koruma Kanunu gereği 2 ayda bir düzenlenen İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı Çerkezköy Kaymakamlığı Toplantı salonunda yapıldı. Toplantının ana gündem maddesi 'Uyuşturucu ile Müca

Çerkezköy 20.09.2017 19:56:00 0
Toplantıda ana gündem maddesi

Kaymakam Sayın Atilla Selami Abba’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu,  İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, Baro Temsilcisi Av. Tuncay Akyıl, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü İlhan Kütük, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü V. Tamer Demirel, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Zeliha Doğanakca, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Canmemiş, Sosyal Hizmetler Merkezi Sosyolog Ebru Temiz Törin katıldı.

 

‘’BANA GÖRE TERÖRDEN SONRA EN BÜYÜK BELA, UYUŞTURUCU BELASIDIR’’

 

Çocuk Koruma Kanunu ve uygulaması ile ilgili olarak önceki toplantılarda alınan kararlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ile başlayan toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini belirtmesi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması şeklinde devam etti. Toplantının ana gündem maddesini ‘Uyuşturucu ile Mücadele’ oluştururken, toplantıda konuşan Atilla Selami Abban, tüm kurumların koordineli olarak çalışması gerektiğini belirtti. Abban; “Bana göre terörden sonra en büyük bela, uyuşturucu belasıdır. Bu illetten, hep beraber çalışırsak, birbirimize destek olursak kurtulabiliriz. Polisiye ve adli tedbirlerimizi alıyoruz ama topyekûn bir mücadele şart. Lütfen sizler de gece gündüz demeden bu mücadelemize katılın. En ufak bir duyumunuzda emniyete, 155’ e bildirin. Çevrenize, ailelere daha sık bilgilendirmelerde bulunun. Sivil toplum kuruluşlarımız, özel ve kamu bütün kurumlarımız koordineli bir şekilde çalışarak bu mücadeleye katılsın. Kimsenin geleceğimiz ile oynamasına müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hayrettin Barbaros ÜRKMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10