Bir üst kuşağa geçmek için ter döktüler

Malkara Kültür Sarayı'nda tekvando sporcularına yönelik 2017 yılı 3. dönem kuşak sınavı gerçekleştirildi. Yapılan kuşak sınavı programına; Malkara 14 Kasım Spor Kulübü Başkanı Ali İhs

Malkara 21.09.2017 18:45:00 0
Bir üst kuşağa geçmek için ter döktüler

YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

 

Kuşak sınavında Malkara 14 Kasım Spor Tekvando Kulübünün sporcuları beyazdan sarı, sarıdan yeşil, yeşilden mavi ve maviden kırmızı kuşaklara terfi edebilmek için öğrendikleri tekvando tekniklerini sergilediler. Kuşak sınavları sonunda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa geçme hakkı kazandılar. Malkara 14 Kasım Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Uslu, kuşak sınavında başarılı olup bir üst kuşağa geçen tekvandoculara başarı sertifikalarını ve Malkara Belediyesi'nin hediyelerini takdim ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

 

‘’TEKVANDO KULÜBÜ OLARAK ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRİYORUZ’’

 

Ayrıca Malkara 14 Kasım Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Uslu, Ceylan Yapı sahibi Çağlayan Ceylan'a Malkara 14 Kasım Spor Tekvando Kulübüne desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Kuşak sınavında Malkara 14 Kasım Spor Tekvando Kulübü Antrenörü Metin Yıldırım; “Malkara'nın adını Ulusal ve Uluslararası Tekvando faaliyet programlarında duyurmak için Malkara 14 Kasım Spor Tekvando Kulübü olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sporcularım ve aileleri adına bizlerden desteğini esirgemeyen Malkara 14 Kasım Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Uslu'ya ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ediyorum.” dedi. Madalya takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10