İki takım da hazırlıklarını sürdürüyor

24 Eylül Pazar günü oynanacak Tekirdağ derbisi için 1911 Çerkezköyspor ve Çorluspor 1947 takımları çalışmalarını sürdürüyor.

22.09.2017 20:06:00 0
İki takım da hazırlıklarını sürdürüyor

Geçtiğimiz hafta Muratlı Belediyespor ile yaptığı sezon açılış maçında hazır bir görüntü sergileyen temsilcimiz bu hafta oynanacak derbi öncesi moral depolarken, Çorluspor’da yeni oluşturulan kadro ile günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

 

BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE DERBİ HEYEVANI YAŞANACAK

 

Bölgesel Amatör Lig’de Çorluspor ile Çerkezköspor’un aynı gruba düşmesi her iki takım taraftarında da heyecan yaratmıştı. Grubun ilk maçında karşılaşacak iki takım, hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sezon açılış maçında Muratlı temsilcisi ile karşılaşan 1911 Çerkezköyspor, rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek sahadan 3-0 ile galip ayrılmıştı. Çorluspor ise yeni oluşturulan takım ile birlikte günde çift antrenman yaparak, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

‘’BİZ ON BEŞ GÜNLÜK TAKIMIZ’’

 

Çorluspor 1947 Teknik direktörü Sefa Davarcı ‘’Günde çift idman yaparak sezona hazırlanıyoruz. Biz on beş günlük takımız. Bu kısa sürede futbolcularımızla özverili bir çalışma sonucunda epey yol kat ettik. Takımımızı belli bir seviyeye getirdik. Bu da takımdaki birlik beraberliğin üst seviyede olması etkin oldu. Eski sporcularımız yeni arkadaşlarımıza büyük destek vererek aile ortamı yaratıldı. Rakiplerimiz bizden bir ay önce sezon açıp hazırlıklarını yaptılar. Biz bu kısa süredeki çalışmalarımızla sezona hazırlandık. Tüm sporcularıma güvenim sonsuzdur. Takımımız istediğimiz seviye gelmiştir. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Çerkezköy 1911 maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. On ikinci oyuncularımız olan taraftarlarımıza güvenimiz sonsuz’’ dedi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR MAÇA HAZIR

 

Temsilcimiz Çerkezköyspor’da ise tüm gözler Pazar günü oynanacak derbi maçına çevrildi. Bir hafta öncesinde hazırlık karşılaşmasında rakiplerine gözdağı veren Çerkezköspor, grubun ilk maçından galip ayrılarak, hızlı bir başlangıç yakalamak istiyor. ‘’O sene Bu sene Hep Beraber 3. Lig’e’’ sloganıyla sezona başlayan temsilcimiz, taraftarı ile bütünleşerek sezonun ilk derbisinde sahasında 1947 Çorluspor’u konuk edecek. 24 Eylül Pazar Günü Mustafa Uğraş günü Mustafa Uğraş Stadyumu’nda 15.00’de başlayacak karşılaşma Çerkezköy Haber Facebook sayfasından da canlı yayınlanacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10