Edirnespor'dan kötü başlangıç

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta haftanın en önemli karşılaşmasında Edirnespor evinde Altınova Belediyespor'u konuk etti.

25.09.2017 15:25:00 0
Edirnespor

Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyamayan ev sahibi ekip Edirnespor karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılarak taraftarını üzdü.

 

ŞEHİT FİDAN UNUTULMADI

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12'nci grup  ligin ilk karşılaşmasında Altınova Belediyespor, deplasmanda Edirnespor'u  3-2 yenme başarısını gösterdi. İstanbul bölgesi hakemlerinden Hakan Tezcan'ın yönettiği maçta yardımcılıklarını Sinan Ertingü ve Mehmet Taşdemir yaparken 4'üncü hakem Samet Tükenmez oldu.  Edirnespor maça Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Edirneli sözleşmeli Er Sercan Fidan'ın anısına 'Şehitler Ölmez' pankartıyla çıktı. Şehit Fidan'ın anısına saygı duruşunda da bulunulan maçta tribünler bir süre 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' tezahüratıyla inledi.    

 

EDİRNE’DE OYNANDI

 

Saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Edirnespor Emir Korubeyi, Murad Damra Kaya, Feyzullah Saray, Emirhan Özkan, Kemal Emre Bozoğlu (Kaptan), Harun Akyel, Uğur Kapısız, Tolga Cengiz, Yunus Namdar, Metin Çalışkan, Sabur Eser kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Altınova Belediyespor Orkun Özdemir , Eren Çek, Bayram Yiğit, Muhammed Ahmet Erkan, Mehmet Murat Gülbaba, Bakan Caz, Emin Akyıldız, Coşkun Akyil, Oğuz Dalgıç, Murat Güler, Yasir Akan kadrosu ile çıktı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

İki takımın da kontrollü futboluyla başlayan maçta ilk tehlikeli atak Edirnespor'lu Metin'le geldi. Cezasahası yayından aşırtma vuran Metin'in şutu direğin üstünden dışarı çıktı. Karşılaşmada ilk tehlikeli atağını geliştiren konuk ekipte Yasir kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 1-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında kazanılan korner atışında Sabur’un ortasını kafayla topu filelere gönderen Emirhan skoru eşitledi. Maçın ikinci devresine hızlı başlayan konuk ekip Yasir ile 51.dakikada bir gol daha bularak karşılaşmada tekrar öne geçti. Rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koyan Altınova Belediyespor son dakikalarda Serhat Kaptan’ın şık golüyle farkı ikiye çıkardı. Oyundan kopmamaya çalışan ev sahibi ekip Edirnespor uzatma dakikalarında İsmail Kone’nin golü ile umutlansa da kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10