BAL'da ilk haftayı lider kapattık

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta ilk hafta oynanan altı karşılaşma ile tamamlandı. Ligde mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde konuk ettiği Çorluspor 1947'i üç golle geçerek ilk ha

27.09.2017 19:35:00 0
BAL

ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDIK

 

Hafta sonunda evinde Çorluspor 1947’i konuk eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor maça etkili başladı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Anıl Dilaver’in şık golü ile karşılaşmada öne geçmesini bilen temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip Çorluspor 1947 geliştirdiği atakta beraberlik sayısını buldu. Temsilcimiz ilk devre tamamlanmadan bulduğu golle ilk devreyi 2-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkinliğini sürdüren temsilcimiz taraftarının desteği ile bulduğu penaltı golü ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimizin 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

DERBİDE GALİP ÇIKMADI

 

Ligde haftanın en önemli karşılaşmasında ise Gaziosmanpaşaspor evinde Sultangazispor’u konuk etti. İstanbul derbisinde her iki takımda etkili bir futbol ortaya koyarken, karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı.

 

UZUNKÖPRÜSPOR TEK GOLLE KAZANDI

 

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Edirnespor ile birlikte yer alan diğer temsilcimiz Uzunköprüspor yeni sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı rakibi Yalova Kadıköyspor karşısında 1-0’lık üstünlük sağlayarak sezona galibiyetle başladı.Yalova Atatürk Stadında oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçın 87.dakikasında James Chidumaga Ugwuoke'nin’nin ayağından bir gol kazanan Uzunköprüspor maçtan 1-0 galibiyetle ayrılmayı başardı. Maçın uzatma bölümlerinde 90+5’te Uzunköprüsporlu Okan Yıldırım kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

 

BİGASPOR İKİ GOLLE KAZANDI

 

Bölgesel Amatör Lig 12.grupta mücadele eden Bigaspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada Lüleburgazspor’u 2-0 mağlup etti. Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Cenk Kasımoğlu’nun attığı golle 1-0 önde kapayan Bigaspor ikinci yarıda da üstün oyununu devam ettirdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde Kubilay Atak skoru 2-0 yaparken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bigaspor deplasmandan 2-0’lık galibiyetle döndü.

 

YENİ ÇANSPOR İKİ GOLLE KAZANDI

 

Grupta mücadele eden Yeniçanspor ise evinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u konuk etti. Çan İbrahim Bodur Stadyumunda oynanan karşılaşmayı ise ev sahibi ekip iki golle kazandı. Maça etkili başlayan ev sahibi ekip 24.dakikada Ahmet Şentürk’ün penaltıdan kaydettiği golle ilk devreyi önde tamamladı. İkinci devrede de üstünlüğünü sürdüren Yeni Çanspor 75.dakikada Mehmet Aksel Karadağ’ın şık golüyle birlikte farkı ikiye çıkardı. Bu sonuçla Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor lige üç puan ile başlarken, İstanbul temsilcisi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise haftayı puansız kaptı.

 

EDİRNESPOR MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Edirnespor evinde Altınova Belediyespor’u konuk etti. İki takımın da kontrollü futboluyla başlayan maçta ilk tehlikeli atak Edirnespor'lu Metin'le geldi. Cezasahası yayından aşırtma vuran Metin'in şutu direğin üstünden dışarı çıktı. Karşılaşmada ilk tehlikeli atağını geliştiren konuk ekipte Yasir kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 1-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında kazanılan korner atışında Sabur’un ortasını kafayla topu filelere gönderen Emirhan skoru eşitledi. Maçın ikinci devresine hızlı başlayan konuk ekip Yasir ile 51.dakikada bir gol daha bularak karşılaşmada tekrar öne geçti. Rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koyan Altınova Belediyespor son dakikalarda Serhat Kaptan’ın şık golüyle farkı ikiye çıkardı. Oyundan kopmamaya çalışan ev sahibi ekip Edirnespor uzatma dakikalarında İsmail Kone’nin golü ile umutlansa da kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10