Albayrak'tan Kapaklı'ya ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Kapaklı'ya gelerek Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ve belediye meclis üyelerini ziyaret

Kapaklı 27.09.2017 19:44:00 0
Albayrak

MANDALI’YI ZİYARET ETTİ

 

Dün ilk olarak Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret eden Albayrak Başkan Mandalı ile ilçedeki çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Hayata geçen projeler ile ilgili de bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, Başkan Mandalı'ya çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede sürdürdüğü projelerden dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı İlçe Kaymakamı Mehmet Yüzer'i ziyaret etti. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da bulunduğu ve Kapaklı ilçesinde gerçekleştirilen yatırımların ele alındığı ziyarette, çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Mehmet Yüzer, Başkan Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Kadir Albayrak ise, Kaymakam Yüzer'e konukseverliğinden dolayı teşekkür etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ilçesindeki Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini ziyaret etti. Program kapsamında Akın Yılmaz, Mustafa Çetin, Bülent Eres ve  Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan'ı ziyaret etti. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da bulunduğu ziyaretlerde çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Kadir Albayrak, meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10