Başkan Mandalı, Ezelhan'ın yüzünü güldürdü

Kapaklı Belediyesi engelli vatandaşları toplumsal hayata kazandırmak adına birçok hizmete imza atmaya devam ediyor.

Kapaklı 28.09.2017 21:41:00 0
Başkan Mandalı, Ezelhan

İhtiyaç sahibi engelli vatandaşların talebi doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürerek yüzünü güldürmeye devam ediyor. İrfan Mandalı yeni akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olan Ezelhan Güner’e sandalye temin ederek yüzünü güldürdü.

 

 ‘’AİLELERİMİZİN DERDİNE BİR NEBZE DE DEVA OLDUYSAK NE MUTLU BİZE’’

 

Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını vurgulayan Başkan İrfan Mandalı; "Bizler belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. İmkânlarımız doğrultusunda engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bizlerin onlara desteği ile evlerine bağlı kalmayarak sosyalleşme imkanı bulacaklar. Akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine bir nebzede deva olduysa ne mutlu bizlere. Onları mutlu gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileri de birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz'' sözlerini ifade etti.

 

MANDALI YARDIMLARIN DEVAM EDECEĞİNİ BELİRTTİ

 

Belediye Başkanı İrfan Mandalı vatandaşların talepleri doğrultusunda akülü sandalye yardımlarının devam edeceğini söylerken, akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Ezelhan Güner ve ailesi  Başkan Mandalı'ya teşekkür ettiler.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10