Kapaklı belediyesi geleneği bozmadı

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçe genelindeki camilere muharrem ayı dolayısıyla cuma namazı çıkışı aşure dağıtımı yapıldı.

Kapaklı 29.09.2017 20:11:00 0
Kapaklı belediyesi geleneği bozmadı

AŞURE DAĞITIMI YAPILDI

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlarını unutmadı bu yılda geleneği bozmadan ilçe genelindeki camilerde cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.  Bahçeağıl Camiindeki aşure dağıtım programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , Bahçeağıl muhtarı Halim ÇELEBİ ve belediye personelleri katıldı.

 

‘’MUHARREM AYI DAYANIŞMA, PAYLAŞMA VE MUHABBET AYI’’

 

Muharrem ayı dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI , ''Muharrem ayımız sevgi, kardeşlik ilişkilerinin geliştiği muazzam bir aydır. Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşatabilmek için muharrem ayımızın lezzeti olan aşure dağıtımıyla vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuldu. Kapaklı ilçemiz, birlik beraberlik ve barışın temsili olan Trakya'nın önemli ilçelerindendir. Sevgiyle çıktığımız yönetim anlayışımızın ilçede de hakim olması bizleri mutlu etmektedir. Bu vesileyle Hicri yılbaşımızın ve aşure gününün tüm islâm alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum'' dedi. Aşure dağıtımından oldukça memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10