Biga'dan üç puanla döndük 0-2

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Bigaspor'a konuk oldu.

1.10.2017 18:56:00 0
Biga

Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz bulduğu iki golle zorlu deplasmandan 2-0 galip ayrılmasını bildi.

 

BİGA DEPLASMANINA ÇIKTI

 

Biga stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat Çolak, Mert Akkül, Salih Topyay, Hakan Sofuoğlu, İsmail İnan, Hüseyin Demir, Patrick Etoga, İlyaz Beynazi, Ünal Kurtuluş, Ali Rıza Gündüz ve Fethullah Akdoğan kadrosu ile çıktı. Maça iyi başlayan temsilcimiz karşılaşmanın 2.dakikasında geliştirdiği atakta Ali Rıza’nın vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi. Ev sahibi ekip taraftarının desteğini arkasına alarak temsilcimiz kalesine yüklenmeye çalıştı. Karşılaşmanın 10.dakikasında topla buluşan Cenk’in kafa vuruşu direkten döndü. Karşılaşmanın 24.dakikasında ise ev sahibi ekip Bigaspor Necmettin ile önemli bir pozisyon yakaladı. Necmettin’in sert vuruşu üstten auta çıktı.

 

ARZULADIĞIMIZ GOL ÜNAL İLE GELDİ

 

Rakibi karşısında organize ataklar geliştiren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 31.dakikasında ulaştı. Gelişen atakta topla buluşan Ünal şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. 1911Çerkezköyspor’lu oyuncular golün sevincini ise kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı. Karşılaşmanın 38.dakikasında Bigaspor’dan Nizamettin ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Rakibinin on kişi kalmasını iyi değerlendiren temsilcimiz kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre temsilcimiz 1911 Çerkezköy’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ÜÇ PUAN İKİ GOLLE GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini 1-0 önde tamamlayan temsilcimiz ikinci devrede de iyi oyununu sürdürdü. On kişi olmasına rağmen rakip kalede etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip Bigaspor geliştirdiği pozisyonlarda kaleci Sedat’ı geçemedi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda farkı ikiye çıkartmaya çalışan temsilcimiz 60.dakikada bulduğu golle rahatladı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan İlyas şık bir vuruş ile skoru 2-0 yaptı. Bigaspor ikinci golün ardından oyun disiplininden tamamen koptu. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise önde olmanın vermiş olduğu rahatlıkla kalan dakikalarda kontrollü bir futbol oynadı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 6 yaparak liderliğini sürdürürken, Bigaspor ise üç puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10