Asbaş Çıkışımızı sürdüreceğiz

Tekirdağ Süper Amatör Liginde ilk iki maçını da kazanarak liderlik koltuğuna oturan Çerkezköy Doğanspor'un önümüzdeki maçlarda  da başarılı olacağını ve galibiyet serisini sürdür

3.10.2017 19:43:00 0
Asbaş Çıkışımızı sürdüreceğiz

KAZIM ASBAŞ YENİDEN BAŞKAN

 

Temmuz ayında yapılan kongrede işlerinin yoğunluğu ve kulübe faydalı olamayacağını belirterek başkanlığa aday olmayan ve yapılan kongrede Başkanlığa Erkan Ahmetoğlu getirilmişti. Ancak Erkan Ahmetoğlu yoğun işlerinden dolayı takıma istenilen zamanı ayıramayacağını ve kulübe faydalı olamayacağını belirtmesi üzerine liglerin başlamasına iki gün kala yapılan Olağanüstü kongrede Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanlığına aday olan ve 4’üncü kez başkan seçilen Kazım Asbaş takımın ilk iki haftasını değerlendirdi.

 

“GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Sezona kendi sahamızda iyi bir başlangıç yaparak galibiyetle başladık ve ardından geçtiğimiz hafta da deplasmanda Ergenegücü Ulaşsporu 1-0 yenme başarısını gösterdik. İlk sezonumuzda ilk iki hafta altı puan toplayarak averajla liderlik koltuğuna oturduk. Bu hafta da kendi sahamızda grubumuzun güçlü ekiplerinden Saray Belediyespor’u konuk edeceğiz bu karşılaşmada da hedefimiz mutlak galibiyet ve galibiyet serilerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”dedi.

 

ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYORUZ

 

Asbaş, Trakya bölgesinin son yılların en başarılı takımlarından olduklarını da belirterek, “Çerkezköy  Doğanspor uzun yıllar ara verdiği liglere 4 yıl önce geri dönmesiyle birlikte emin adımlarla hızlı bir çıkış göstererek bu gün Süper Amatör Ligde yerini alan nadir kulüplerden biridir ve ayni zaman Trakya bölgesinde de son yılların en başarılı takımları arasında yerini almıştır. Yıllar önce gerek ortaya koyduğu futbol, gerek centilmenliği ve gerekse oyuncularıyla bir bütün olarak efsaneleşen Çerkezköy Doğanspor ayni anlayış içerisinde o gün olduğu gibi bu günde ayni şekilde yoluna devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

“BAŞARILARIMIZA TARAFTARLARIMIZIN KATKISI VAR”

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş takımın elde ettiği başarılarda taraftarların da başarısının olduğunu belirterek, “Çerkezköy Doğanspor’un kemikleşmiş bir taraftar kitlesi var. Bizim bu taraftarlarımız yağmur, çamur, kar,kış demeden takımımızın gerek iç saha gerek dış saha maçlarını hiç kaçırmazlar ve takımlarına destek verirler.Çerkezköy Doğanspor Kulübü olarak takımlarına gönülden bağlı bir taraftar kitlesine sahibiz ve bizim bu taraftarlarımız takım mağlup olduğu zaman dahi takım oyuncularına ve de yönetime karşı kesinlikle her hangi bir taşkınlık yapmazlar aksine takımın moralini yükseltmek için devamlı moral motive ederler işte biz böyle bir taraftara sahibiz ve başarımızda da taraftarlarımızın rolü büyüktür.Taraftarlarımız ayni zamanda ülke çapında da örnek teşkil eden bir taraftar topluluğudur.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10